پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

مراسم آغاز سال تحصیلی آموزش های ادبی هنری مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، امروز در سالن اجتماعات این مرکز در قم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، رییس مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات با اشاره به اینکه صرف آموخته‌های حوزوی برای تبلیغ دینی کافی نیست، گفت:علاوه بر مجهز شدن به علوم حوزوی دانستن و مجهز شدن به علوم هنری برای طلاب و مبلغین بسیار ضروری است، چرا که هنر زبان بسیار خوبی برای انتقال پیام به مخاطبین است.

حجت الاسلام کمساری با اشاره به استفاده دشمنان از هنر برای مقابله با اسلام و انقلاب تاکید کرد:امروزه غرب و هالیوود توانسته با استفاده از هنر و جذابیت‌های هنری، به جنگ نرم علیه جوانان کشور اسلامی بیاید و مقابله با این جنگ نرم نیازمند استفاده از شیوه‌های هنری و جذاب در تبلیغ معارف دینی است.

*هر مطلبی که در قالب هنر نگنجد ماندنی نیست

وی خاطر نشان کرد: امروزه در کشور ما با انبوه جمعیت جوان مواجه هستیم که شیوه‌های سنتی در تبلیغ دین را نمی پسندند و لازم است که طلاب ومبلغین از شیوه های نو از جمله هنر در تبلیغ معارف دینی استفاده کنند، چرا که هر مطلبی که در قالب هنر نگنجد ماندنی نیست.

رئیس مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی افزود:در عصر حاضر هر پیامی که بتواند از وسیله مناسب تری برای انتقال به مخاطب استفاده کند موفق تر است.

وی با اشاره به رسالت این دفتر در عرصه آموزش طلاب گفت: دفتر تبلیغات، سالیان طولانی است که به برگزاری دوره های ادبی و هنری اهتمام دارد و امروز بسیاری از فرهیختگانی که در عرصه فرهنگی و هنری کشور منشا آثار گرانبهایی می‌باشند همه از دانش آموختگان این مرکز هستند.

حجت الاسلام علی کمساری حضور جدی طلاب و روحانیون در عرصه هنر را خواستار شد و تاکید کرد:یک طلبه و دانش آموخته حوزه با توجه به دغدغه های دینی خود اگر وارد این عرصه شود می تواند در این عرصه به خوبی معارف والای اهل بیت(ع) را به نسل جوان کشور و یا حتی به مردم مشتاق دنیا برساند.

دکترگنجی از اساتید عرصه هنر  نیز در این مراسم  با اشاره به اهمیت مقوله هنر گفت:ما از ساحتی به نام  «احساس» غافل هستیم و احساس را سخیف می دانیم؛ در درون احساس با چیزی به نام هنر روبرو هستیم که نمی توان بدون آن, احساس را به دیگران نشان داد .

این استاد هنر با اشاره به وظیفه طلاب در این عرصه خاطر نشان کرد: اگر یک هنرمند، جهان بینی اسلامی نداشته باشد نمی توان از او خلق آثار هنری اسلامی، انتظار داشت، اما طلاب و روحانیون با دید صحیح و دغدغه دینی خود می توانند وارد این عرصه شوند و آثار هنری ماندگار و اسلامی اثر گذار را خلق نمایند و از این طریق به نشر معارف اهل بیت(ع) بپردازند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha