یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

کسی که روش اخیر مدیریت جنگ سوریه را پیگیری کرده از میزان پیشرفت سیاسی و قدرت استفاده از موازین نیروهای بین المللی و ایستادگی نظامی در میدان و دستاوردهای حاصل شده آگاه است و اینها اموری است که عرب ها و مسلمانان در جنگ های سابق خود از آن بی بهره بودند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری حوزه دکتر احمد راسم النفیس از اندیشمندان سرشناس مصری طی تحلیلی به بررسی اوضاع سوریه پرداخت متن این تحلیل که از سوی حوزه نیوز ترجمه شده، تقدیم خوانندگان ارجمند می شود:

ما اطمینان داشتیم که پروژه از بین بردن نظام سوریه شکست میخورد و هیچیک از اهداف اشرار محقق نمیشود. علت اصلی این اطمینان سخنی بود که سیدِ مقاومت(سیدحسن نصرالله) آن را بارها تکرار کرد که: زمان شکست ها سپری شده و زمان پیروزی ها فرا رسیده است.

* علت حمایت ما از سوریه چیست؟

البته موضعگیری ما به این معنی نیست که نظام سوریه را بی عیب و نقص بدانیم، بلکه به این خاطر که تلاش برای سرنگونی آن از این جهت است که این نظام خطری برای رژیم اسراییل است، رژیمی که آمریکا میخواهد این رژیم آرام و امن باشد و با خیال آسوده بخوابد. آمریکا میخواهد به جای نظام سوریه نظامی روی کار بیاید که خواسته ها و اهداف اسراییل را محقق سازد، اما دموکراسی و حقوق بشر چیزی است که ملت سوریه هیچگاه و به دست هیچ نظامی که جایگزین نظام فعلی شود به آن نخواهد رسید.

* علت مخالفت اعراب با سوریه

در میان کسانی که با نظام سوریه مبارزه کردند و در جبهه جاهلیت معاصر وهابی قرار گرفتند، افرادی بودند که در زمان صدام نیز برای به دست آوردن کوپن های نفتی صدام در جبهه او میجنگیدند. آنها در زمان صدام با انگیزه حمایت از نژاد عرب میجنگیدند که با نفت و دلار نیز حمایت میشدند اما در مورد نظام عرب سوریه، علت مخالفت آنها این است که این نظام به آنها و هیچ کس دیگری باج نداد و از این رو نیازی نبود وقت و هزینه خود را در جبهه ای صرف کنند که یقین داشتند از لحاظ سیاسی و مالی در آن بازنده خواهند بود.

اما کشورهای عربی چیزی نیستند مگر سرزمین های ملوک الطوایفی و شرکت هایی چند جنسیتی که توسط اروپا یا واشنگتن اداره میشوند. آنها اصلا کشور نیستند و هیچ ارتباطی با دموکراسی ندارند.

* سوریه؛ امتداد جنگ تکفیری ها در افغانستان

از این رو معرکه سوریه بخشی از جنگ عربی صهیونیستی است و ورود گروه های تروریستی در این جنگ به نمایندگی از آمریکا و اسراییل است و در واقع امتداد همان جنگ گذشته آنها در افغانستان میباشد.

زمانی که امر مربوط به جنگ با صهیونیست ها میشود، فقط به این فکر میکنی که در طرف مقابل آنها بایستی، اما به نظر من پیروزی ما بر صهیونیست ها درد و رنج ما را پایان نخواهد داد؛ چرا که باید دید چه عواملی بود که اجازه داد یک قرن پیش این رژیم جعلی بر خرابه های یک ملت مسلمان عرب بنا شود؟

عجیب این است که برخی گروه های مسلمان نمای فلسطینی این روزها در مقابل نظام سوریه قرار گرفته اند، نظامی که از آنها دفاع کرد و رهبران آنها را پناه داد و اینها نشانه هایی است که علت موفقیت صهیونیست ها از آغاز را برای ما روشن میکند و اینکه چگونه موفق شده اند این همه شکست را به امتی وارد کنند که این همه مزدور و منافق دارد.

* اوضاع فرق کرده است

اما اکنون اوضاع فرق کرده و ما رهبرانی داریم که خداوند متعال درباره آنها میفرماید: (يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آَمَنُوا مَنْ يَرْتَدَّ مِنْكُمْ عَنْ دِينِهِ فَسَوْفَ يَأْتِي اللَّهُ بِقَوْمٍ يُحِبُّهُمْ وَيُحِبُّونَهُ أَذِلَّةٍ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ أَعِزَّةٍ عَلَى الْكَافِرِينَ يُجَاهِدُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَلَا يَخَافُونَ لَوْمَةَ لَائِمٍ ذَلِكَ فَضْلُ اللَّهِ يُؤْتِيهِ مَنْ يَشَاءُ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ) المائدة (54).

کسی که روش اخیر مدیریت جنگ سوریه را پیگیری کرده از میزان پیشرفت سیاسی و قدرت استفاده از موازین نیروهای بین المللی و ایستادگی نظامی در میدان و دستاوردهای حاصل شده آگاه است و اینها اموری است که عرب ها و مسلمانان در جنگ های سابق خود از آن بی بهره بودند.

زمان شکست ها سپری شده و زمان پیروزی ها فرا رسیده و جنگ و تلاش بیشتر برای حفظ امت همچنان ادامه دارد.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha