به گزارش خبرگزاری حوزه، حضرت آیت الله جوادی آملی، در مراسم عمامهگذاری تعدادی از طلاب حوزه علمیه قم که در شب عید غدیر در بنیاد بینالمللی علوم وحیانی اسراء برگزار شد، با اشاره به ویژگی متفاوت دو راه از خدا به خلق و از خلق به خدا، اظهار کردند: تنها علی و اهل بیتش(علیهم السلام) هر دو راه را درک کردند و اغیار آن را درک نکردند.
ایشان با بیان این که نعمت انزال قرآن، با نعمت انزال باران برابری نمیکند، افزودند: آن جایی که قرآن نازل شده، کتاب های دیگر آسمانی نازل نشد. قرآن که نازل شده خداوند است، ارتباطی بین عبد و خدا برقرار می کند که در نعمت های دیگر خداوند وجود ندارد، به این خاطره نمیتوان بدون طهارت قرآن را لمس نمود.
معظم له خاطرنشان کردند: خداوند متعال قرآن را به عنوان "حبل متین" در بین خلایق قرار داد، از این رو مسلمانان قرآن را می بوسند و بر سر می گذارند. در سیر صعودی تکامل انسان، هیچ وسیله ای همانند انسان کامل نمی توانند الگوی انسان ها قرار گیرند که همان اهل بیت(علیهم السلام) هستند.
حضرت آیت الله جوادی مرحله لدی الله را بالاترین مرحله عبودیت دانستند و بیان کردند: تنها انسان کامل است که می تواند همه مراحل تکامل را طی کند تا به مرحله لدی الله برسد.
ایشان، با اشاره به پیوند ناگسستنی قرآن و عترت، اظهار نمودند: آنچه که در شب قدر و آنچه که در روز غدیر از طرف خداوند نازل شده است، همانند یکدیگر هستند. قرآن و عترت سرمایه حوزه های علمیه است که باید قدردان این نعمت بود.
معظم له با اذعان این که مردم، دین خود را از کتاب هایی همانند "من لایحضره الفقیه" نمی آموزند، ادامه دادند: مردم جامعه، با توجه و الگوگیری از طلاب حوزه های علمیه دین را فرا می گیرند، بنابر این شایسته است که طلاب خود را به شکل دقیق و جامع به علوم حوزوی بیارایند تا پاسخگوی مردم باشند.