حجت الاسلام موسی احمدی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با تاکید بر اینکه تبلیغ معارف اسلام در خارج از کشور یک ضرورت است گفت: استفاده از افراد متخصص و توانمند در امور دینی و همچنین مسلط به زبانهای زنده دنیا برای ارتباط مستقیم با جامعه هدف را میطلبد.
نماینده دیر و کنگان در مجلس شورای اسلامی با اعلام این که تاکنون اقدامات خوبی انجام گرفته، ولی به نظر میرسد کافی نیست افزود: وهابیها با پول های باد آورده نفتی، علیه اسلام، چه شیعه و سنی هزینه میکنند و در سطح دنیا به تبلیغ تفکرات تکفیری خود میپردازند و گستردگی حرکتهای این افراطیون، بیانگر آن است که متاسفانه برخی از مناطق، تحت تاثیر شدید تبلیغات وهابیها قرار گرفتهاند.
وی در ادامه گفت: با توجه به این که ما از یک منطق قوی، مستدل و باپشتوانه قرآن و عترت برخوردار هستیم، میتوانیم تبلیغات وهابیون را خنثی کرده و آموزههای دین اسلام را برای دنیا تبیین کنیم.
حجتالاسلام احمدی با تاکید بر این که آموزههای برگرفته از فرهنگ ایرانی – اسلامی، فرهنگی مبتنی بر عقل و استدلال برای تمامی جوامع است، گفت: فرهنگ غنی ایرانی – اسلامی، با استفاده از مبلغان متخصص و توانمند، جایگاه خود را در بین مردم جهان پیدا میکند البته برای رسیدن به این هدف، باید برنامهریزی دقیق و منسجمی داشته باشیم، در کشورهای هدف مخاطب شناسی دقیقی داشته، بر اساس نیازمندی مخاطبین، اقدامهای لازم صورت پذیرد، افرادی برای تبلیغ اعزام شوند که هم به زبان کشور میزبان مسلط باشند و هم از نظر علمی و تخصص علوم دینی و ... توانمندیهای لازم را داشته باشند.
وی با اعلام این که یکی از راه های پوشش تبلیغ در کشورهای دیگر، حضور طلاب غیرایرانی در ایران است، گفت: امروزه طلاب بسیاری برای کسب علوم دینی در حوزه علمیه در حال تحصیل هستند، این طلاب بعد از یادگیری علوم دینی و همچنین توانمند شدن در پاسخگویی به سوالات و نیازمندی جوامع، بایستی در قالب برنامههای منسجم و مناسب، به کشورهای خود بازگشته و به عبارتی پیک وحدت و همدلی باشند.
نماینده دیر و کنگان در مجلس شورای اسلامی افزود: تبلیغ از طریق طلابی که زادگاهشان کشور محل تبلیغشان میباشد، مطمئناً از اعزام مبلغان مقطعی مناسبتتر است.
وی ادامه داد: اگر در آمریکای لاتین، طلبه از همان منطقه تربیت شود و بخواهد احکام دین اسلام را به زبان و ادبیات آنجا، بیان میکند حتما تاثیرگذاری بیشتری خواهد داشت.
وی افزود: یکی از راههای تحقق تحول حوزههای علمیه در عرصه بینالملل تقویت طلاب غیرایرانی و تجهیز به علوم دینی و تمهید لازم برای حضور آنان در میان مسلمانان دیگر کشورهای اسلامی است.