پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

عضو جامعه مدرسین حوزه گفت: ایجاد شبهه و دامن زدن به آن در فضای رسانه‌ای، کاری غیر اخلاقی، به دور از خرد انسانی و حرفه ای و توهین به مخاطبان است.

حجت الاسلام ابوالقاسم علیدوست در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در واکنش به شبهه‌افکنی‌های اخیر در فضای رسانه ای، با بیان اینکه اصولا ورود روزنامه‌ها و روزنامه‌نگاران به مسائلی که در حیطه تخصص آنان نیست و نقد و بررسی مسائل تاریخی، مذهبی و اعتقادی، غیر اخلاقی و بدور از خرد انسانی است، گفت: یک روزنامه‌نگار نمی‌تواند به مسائل تخصصی مذهبی، تاریخی و اعتقادی وارد شود؛ زیرا این عمل علاوه بر غیر اخلاقی و به دور از خرد انسانی بودن، نوعی جسارت و توهین به مخاطبین است.

رییس انجمن فقه و حقوق حوزه علمیه قم ادامه داد: وقتی یک نفر در موضوعی که علم و تخصص آن را ندارد،  قلم بزند و سخنرانی کند، در واقع مخاطب را کوچک شمرده و مردم را نادان فرض کرده است.

آماری قابل تأمل

وی با ارائه آماری از شبهه افکنی در فضای رسانه‌ای، خاطرنشان کرد: بنا بر گزارش‌های واصله از سال 77 تا 88 بیش از سه هزار و 160 شبهه بدون تکرار در رسانه ها مطرح شده و چیزی حدود 68 هزار سایت علیه نه تنها اسلام و تشیع، بلکه تمام ادیان توحیدی فعال شدند.

حجت الاسلام والمسلمین علیدوست افزود: طی این سال‌ها بیش از 80 مدار برای پشتیبانی صدها ماهواره و امکان پخش 17 هزار شبکه با انواع و اقسام برنامه ها و سرگرمی های متنوع و البته در کنار آن، پخش برنامه های مبتذل جنسی، نشر فساد اخلاقی و عناد ورزی با اسلام و تشیع فعالیت‌های جدّی را دنبال کردند.

استاد حوزه علمیه قم با تاکید بر لزوم مقابله با شبهه‌افکنی، یادآور شد: امروز نقش روزنامه ها، حوزه های علمیه، روحانیون و صدا و سیما در مقابله با شبهات بر کسی پوشیده نیست، لذا این الگوها همان طور که صف دشمنان اسلام و تشیع به هم پیوسته است، باید هماهنگ و فعال به مقابله با شبهه افکنی‌ها بپردازند.

عضو جامعه مدرسین حوزه خطاب به نهادها و مراکز فرهنگی و رسانه ای از جمله صدا و سیما و روزنامه ها، گفت: رسانه ملی می بایست در راستای شبهه زدایی مباحث و مسائلی که پیرامون موسیقی و غدیر، به صورت غیر واقعی و نامنصفانه مطرح شده، به صورت علمی مورد بحث و بررسی قرار دهد و به سوالات و شبهاتی که مطرح می شود، در زمانی که حجم گسترده بینندگان مقابل تلویزیون حضور دارند، پاسخ دهد.

قوه قضائیه وارد عمل شود

حجت الاسلام والمسلمین علیدوست در ادامه با اشاره به نقش قوه قضائیه در برخورد با شبهه افکنان، گفت: قوه قضائیه نباید از این گونه موارد کریمانه بگذرد؛ البته نباید به شکل سیاسی برخورد گردد؛ چرا که برخی همین مسائل را بهانه ای کرده و برای برخوردهای سیاسی، سریع وارد عمل می شوند و حتی گزینشی برخورد می کنند.

اقدام عناصر فریب خورده در جذب مخاطب

وی در پایان تصریح کرد: آن چه امروز این عناصر فریب خورده نسبت به آن اهتمام دارند، جذب مخاطب است و حال آن که اگر سطح آگاهی مردم را ارتقا دهیم، آنان خود راه درست را از نادرست تمیز داده و مسیر خویش را پشت سر ولایت فقیه همانند گذشته پیدا می کنند.

انتهای پیام   313/17

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha