یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

یک نماینده مجلس با هشدار نسبت به حضور وهابیت در مناطق مرزی و محروم، خواستار چاره‌اندیشی فرهنگی و مذهبی برای جلوگیری از تبلیغ فرقه جعلی وهابیت شد.

حجت‌الاسلام میرقسمت موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری حوزه با اشاره به فعالیت گسترده وهابیت و بهاییت، برای تخریب ارزش‌های اصیل دینی گفت: برای از هم پاشیدن این فرقه جعلی، حوزه و دستگاه‌های مسئول نیازمند انسجام و سازماندهی مناسب در عرصه تبلیغ بین‌الملل هستند.

وی با تاکید بر این که متاسفانه حتی در داخل کشور اعزام مبلغین به روستان سامان مطلوبی ندارد بیان داشت: بسیاری از روستاهای ما خالی از روحانی است به طوری که در برخی از روستاها با وجود بهره‌مندی از حوزه قویم قم و دیگر استان‌ها هنوز تعریف صحیحی برای بهره‌مندی مردم از حضور روحانیت نداریم و در این زمینه باید بیش از گذشته منویات رهبری و مراجع عظام تقلید را برای نگهداری دین عملیاتی کنیم.

*در خصوص فرهنگ کوتاهی کرده‌ایم

نماینده شهرستان گرمی در مجلس شورای اسلامی گفت: در روستاهای مرزی، مخصوصاً شمال غرب کشور، مانند استان‌های آذربایجان و کردستان، سلفیت تبلیغات می‌کند. به عبارتی این فرقه‌های تکفیری در روستاهای 20 تا 30 خانوار ورود کرده و به بهانه رفع مشکلات اقتصادی و فرهنگی در بین مردم نفوذ کرده و افکار التقاطی و منحرف خود را به ساکنان این مناطق القاء و متاسفانه در روستاهای 100 تا 200 خانوار حتی یک روحانی و مبلغ شیعی وجود ندارد و حتی برای اقامه نماز میت با مشکل مواجهه هستند.

وی با تاکید بر کم‌کاری و غفلت سیاست‌گذاران فرهنگی افزود: ما توجهی به آینده نداریم و حوزه علمیه هم به دلیل کمبود امکانات نتوانسته است در این زمینه بر همه مشکلات فائق آید.

حجت‌الاسلام موسوی نقص در برنامه‌ریزی و عدم احساس مسئولیت در زمینه فرهنگی را مایه بروز این مشکلات دانست و گفت: برخی مسئولان و نهادهای سیاسی اجتماعی اگر به مسوولیت خود در این زمینه عمل نکنند در پیشگاه عدل الهی چه پاسخی خواهند داشت..

*حوزه کارستان کرده است

وی در ادامه افزود: حوزه در تربیت نیروی انسانی کارآمد برای این امر مهم کارستان کرده است و وظیفه حاکمیت است که از این ظرفیت عظیم بهره کافی را ببرد.

این نماینده مجلس گفت: نباید مانند گذشته منتظر شد که فقط در ماه مبارک رمضان یا محرم طلاب به روستاها اعزام شوند

وی با یادآوری این‌که در ماه محرم فقط 10 تا 15 روز حضور روحانیت در بین مردم چشمگیر است گفت: در این مدت نیز حضور مبلغان تحت تاثیر سینة‌زنی و زنجیرزنی قرار می‌گیرد و معلوم نیست چه فرصتی در اختیار روحانی قرار می‌گیرد تا احکام، معارف و شبهات را پاسخ دهد.

*انتقاد از صدا و سیما

حجت‌الاسلام موسوی با انتقاد از برخی اقدامات صدا و سیما گفت: صدا و سیما باید زمان پخش سریال‌ها را مدیریت کند و به گونه‌ای برنامه‌ریزی نماید با برنامه‌های مسجد و وعظ و خطابه تداخل نداشته باشد، زیرا بسیاری از مردم سریال‌ها را رها نمی کنند تا پای سخنرانی بنشینند، نمونه آن در ماه مبارک رمضان بود، به طوری‌که برای دیدن سریال‌ها، حتی به نماز جماعت مغرب و عشا هم نمی‌آمدند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha