جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024

یازدهمین نشست امر به معروف و نهی از منکر پیرامون عفاف و حجاب با حضور فعالان حوزوی و دانشگاهی در مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد، رییس مرکز راهبردی عفاف و حجاب در این نشست گفت: تا زمانی که تحلیل درست و دقیق از وضعیت موجود نداشته باشیم نمی‌توانیم به طور واقعی پیرامون مسئله حجاب و بدحجابی در کشور به درستی  صحبت کنیم.

وی در ادامه به قوانین موجود پیرامون حجاب اسلامی در کشور اشاره کرد و افزود: بر اساس قانون شورای عالی انقلاب فرهنگی کسی که حجاب را رعایت نمی‌کند در ادارات ومحل‌های عمومی با او باید برخورد شود همچنین با توجه به ابلاغیه‌ای که توسط رییس جمهور وقت در سال 85 به 26 ارگان در 300 بند بیان شده است که در تمام نهادهای  فرهنگی اجتماعی و اخلاقی کشور باید مسئله عفاف و حجاب  رعایت شود.

حجت‌‌الاسلام والمسلمین مهدی بیات در ادامه به راه‌کار توسعه عفاف و حجاب اشاره کرد و گفت: آنچه که ظاهر جامعه نشان می‌دهد و در تحقیق‌ها و پژوهش‌ها آمده است متفاوت است ظاهر جامعه و آنچه که عوام اعتقاد دارند این است که تعداد زنان باحجاب و بی‌حجاب جامعه برابر است و این در حالی است که جمعیت زنان محجبه بیش از 50 درصد است.

وی در این باره ادامه داد:اکثر مردم جامعه می‌خواهند که راه‌کارهایی برای توسعه فرهنگ حجاب در محل‌های آموزشی ایجاد شود تا جایی که در گفت‌وگو با افراد بی‌حجاب و بدحجاب خواستار توسعه حجاب برای حفظ امنیت خودشان در جامعه شده‌اند.

رییس مرکز راهبردی عفاف و حجاب تاکید کرد: با مطالعه و تحقیق پیرامون این قضیه می‌توان گفت: وضعیت عفاف و حجاب در کشور قابل کنترل و قابل اصلاح است و راه‌کاری زیادی برای اصلاح این قضیه در کشور وجود دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین بیات افزود: هم‌اکنون در بین‌ مسئولین، افراد پایبند به اصول دین و اجرای احکام اسلامی بسیار هستند و همچنین قوانینی که در این عرصه وجود دارد پیرامون عفاف و حجاب به روشنی بیان شده است.

وی با تاکید بر اینکه مشهد می‌تواند در توسعه عفاف و حجاب موثر باشد افزود: مشهد پایتخت معنوی ایران به خاطر وجود علی بن موسی الرضا(ع) در قلب و ظاهر انسان‌های جامعه تاثیرگذار است و با وجود بیش از 2000 شهید عفاف و حجاب در مسجد گوهرشاد با این پشتوانه باید در عرصه توسعه فرهنگ حجاب و امر به معروف و نهی از منکر فعالیت جدی انجام دهد.

رییس مرکز راهبردی عفاف و حجاب ادامه داد: ایجاد اتاق فکری که در آن محورهای عملیاتی عفاف و حجاب و شهر مشهد مقدس ترسیم شود یک ضرورت است، شناسایی افرادی که در عرصه فعالیت‌های مذهبی نقش موثر دارند جهت ایجاد گروه‌های مختلف اجتماعی به توسعه فرهنگ عفاف و حجاب با نگاه عقلی و دینی موثر خواهد بود.

وی درباره تفکر پوشش و حجاب در دنیا اشاره کرد و افزود: انسان بر اساس فطرت خودش برای حضور در اجتماع تمایل به پوشش و لباس دارد و دین اسلام  کاملترین نوع پوشش را برای زن و مرد بیان کرده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین بیات در پایان تاکید کرد: خانم‌های چادری باید به چادری بودن خودشان افتخار کنند زیرا زنان محجبه و مذهبی ما اهل تفکر هستند و با عقل و بینش خود این نوع حجاب را انتخاب کرده‌‌اند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha