یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

حوزه و روحانیت از انقلاب اسلامی جدا نیست و مسئولیت حفظ و تداوم انقلاب و نظام اسلامی بر عهده طلاب و روحانیون است.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حضرت آیت‌الله نوری‌همدانی، پیش از ظهر امروز در دیدار مسئولان و فرماندهان تیپ 83 امام جعفر صادق‌(ع)، اظهار داشتند: حوزه و روحانیت از انقلاب اسلامی جدا نیست و همه نهادها و نیروهای نظام اسلامی با یک‌دیگر ارتباط دارند و یک مجموعه محسوب می‌شوند.

ایشان درباره ارتباط روحانیت با انقلاب اسلامی، گفتند: انقلاب اسلامی ایران بیش از صنف دیگری با روحانیت ارتباط دارد؛ زیرا بعد از برافراشتن پرچم انقلاب توسط امام خمینی‌(ره)، روحانیون بودند که در همان آغاز کار به یاری امام شتافتند.

معظم له در ادامه با اشاره به آیه یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ خُذُواْ حِذْرَکُمْ فَانفِرُواْ ثُبَاتٍ أَوِ انفِرُواْ جَمِیعًا(نساء/71)، بیان داشتند: ما باید آمادگی خود را حفظ کنیم؛ چراکه مسئولیت حفظ و تداوم انقلاب و نظام اسلامی بر عهده طلاب و روحانیون است.

این مرجع تقلید با اشاره به انواع آمادگی، خاطرنشان کردند: آمادگی به چهارنوع تقسیم می‌شود که انواع آن را می‌توان به آمادگی فکری، اطلاعاتی، تجهیزاتی و روحی تقسیم کرد.

حضرت آیت الله نوری همدانی با اشاره به روایات وارد شده از ناحیه معصومین(ع)، ابراز داشتند: بنا به فرمایش امام صادق‌(ع)، علمای شیعه مرزبانان مکتب اهل بیت(ع) هستند و مانع هجمه شیاطین و افکار شیطانی به مرز و بوم مکتب شیعه می‌شوند.

معظم له یادآور شدند: همان‌گونه که نیروهای نظامی اعم از دریایی، زمینی و هوایی، از هجوم دشمنان به مرز و بوم کشور ممانعت می‌کنند، روحانیون نیز وظیفه مبارزه با افکار شیطانی‌ در عرصه های فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی را بر عهده دارند.

حضرت آیت‌الله نوری‌همدانی، ضرورت دشمن‌شناسی را مورد تاکید قرار داده و افزودند: کسانی که خود را برای مرزبانی از مرزهای عقیدتی و مکتب تشیع آماده می‌کنند، طبق روایات اجر زیادی دارند؛ زیرا آنها از عقاید و افکار مسلمین و مومنین  مرزبانی می‌کنند.

معظم له، همچنین عدم ترس از مرگ را از امتیازات اسلام و خصوصا مکتب شیعه دانسته و اظهارداشتند: در جنگ 33 روزه لبنان و 22 روزه غزه، افسانه شکست‌ناپذیری رژیم صهیونیستی در هم شکست و این نتیجه عدم ترس مجاهدان فی سبیل الله از مرگ بود که سرمایه گران ‌بهای اسلام است.

ایشان در پایان با اشاره به این‌که روایات فراوانی درباره جهاد وجود دارد، گفتند: انبیا با نیروی جهاد وارد امر رسالت شدند. اصل در جهاد، نیرو و نفرات متعهد است و این نکته اهمیت پشتیبانی از نیروهای انسانی و مردم را گوشزد می‌کند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha