به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین مجتبی ملکی امروز در دیدار آیت الله مقتدایی دبیر دوم شورای عالی حوزه های علمیه گزارشی پیرامون فعالیت های انجام گرفته از سوی این ستاد ارائه داد.
وی با اشاره به تاثیر خوب حضور طلاب و روحانیون در آموزش و پرورش گفت:امروزه شاهدحضور خوب طلاب و روحانیون توانمند در آموزش و پرورش هستیم به گونه ای که د هزاران ساعت فعالیت های تبلیغی و مشاوره های مذهبی در میان دانش آموزان صورت گرفته و استقبال بسیار خوبی از این کلاس ها شده است و خانواده ها نیز علاقه مند به استفاده از مشاوره های دینی حوزویان هستند.
*لزوم توجه به نیروی انسانی و محتوای آموزشی
مشاور وزیر آموزش و پرورش خاطر نشان کرد:همواره دو محور اساسی مورد توجه این ستاد بوده است:یکی نیروی انسانی کار آمد و دیگری محتوای آموزشی مناسب و ما در این ستاد به دنبال این هستیم که دغدغه های مراجع معظم تقلید و علمای بزرگ را در باره این دو محور اساسی برطرف نماییم.
حجت الاسلام و المسلمین ملکی افزود:سال گذشته 35واحد درسی علاوه بر واحد های دیگر که دانشجویان مقطع کارشناسی باید بگذرانند به عنوان واحد های معرفتی و دینی در دانشگاه فرهنگیان اضافه شد که متاسفانه به علت فراهم نبودن ساز و کارهای لازم اجرای این طرح به 2سال دیگر موکول شد که امیدواریم هر چه سریع تر موانع اجرای این طرح برطرف شود.
دبیر ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش تاکید کرد:در کتاب های جدیدالتالیف درسی، تحول بسیار خوبی حاصل شده و از مفاهیم دینی و قرآنی در تالیف آنان استفاده شده است؛ اما همچنان تا نقطه آرمانی و مطلوب فاصله زیادی وجود دارد.
وی با اشاره به گسترش ابزار های صنعتی و فضای مجازی در مدارس گفت:با توجه به این که سازندگان این ابزار ها در تهیه آن از فرهنگ خودشان استفاده کرده اند لازم است که محتوای این ابزارها بومی و مطابق با آموزه های اسلامی طراحی شود و به این منظور برگزاری همایشی در سال آینده حول محور این موضوع در دستور کار این ستاد قرار گرفته است.