به گزارش خبرگزاری حوزه از خرمآباد حجتالاسلام والمسلمین سید احمد میرعمادی در این مراسم با اشاره به اینکه حوزههای علمیه شیعی در طول تاریخ از امتیازات و ویژگیهای فراوانی برخودار بودهاند، متصل بودن حوزههای علمیه شیعی به منبع وحی، باز بودن باب اجتهاد، رایج بودن اجتهاد در این حوزهها و هچنین پاسخگویی به نیازهای جامعه را از جمله امتیازات حوزه برشمرد.
وی با اشاره به اینکه منابع در اختیار حوزههای علمیه شیعی متصل به وحی و خداوند است تصریح کرد: همین منابع غنی که در آن هیچگونه شک و تردیدی نیست خود یکی از امتیازات این حوزهها ست.
نماینده ولیفقیه در استان لرستان ،مهمترین رسالت امروز روحانیت را فراگیری علوم اهلبیت(ع) و همچنین نشر و گسترش این علوم برشمرد.
حجتالاسلام ابراهیمیان معاون امور شهرستانهای حوزههای علمیه خواهران نیز با اشاره به اینکه امروز حوزههای علمیه نقش بسزایی در تربیت نیروی انسانی مبلغ دارند، گفت: مهمترین وظیفه حوزه علمیه، تربیت انسانهاست تا از این طریق ،انسانها در جهت الهی در همه زمینهها پیشرفت کنند.
وی افزود: در همین راستان نقش حوزههای علمیه خواهران نیز تاثیرگذار است، بهطوری که امروزه مهمترین هدف دشمن در انحراف فرهنگی بر روی زنان معطوف شده و اگر در جامعهای در بخش زنان انحراف پیش بیاید مردان آن جامعه نیز دچار انحراف خواهندشد.
حجتالاسلام و المسلمین ابراهمیان ادامه داد: باید از ظرفیت حوزههای علمیه نهایت بهره را ببریم و نگذاریم دشمن جوانان ما را به بیراهه بکشاند.
حجتالاسلام مصطفی نورمحمدی مدیر سابق حوزه علمیه خواهران لرستان نیز با اشاره به اینکه حوزههای علمیه خواهران به دلیل وجود بانوان تحصیل کرده در این حوزهها نقش مهمی در تربیت فرزندان دارند گفت: هماکنون ده مدرسه خواهران در سطح دو و یک مرکز تخصصی نیز در رشته تفسیر علوم قرآنی خواهران در استان لرستان فعالیت میکنند.
حجتالاسلام سید نواب حسنی مدیرجدید حوزه علمیه خواهران لرستان نیز با بیان اینکه هم اکنون بیش از 1200 طلبه شاغل به تحصیل و 400 طلبه فارغالتحصیل بانو در استان لرستان وجود دارند گفت: امیدواریم بتوانیم با ارتقا وضعیت آموزشی و پژوهشی طلاب در جهت تربیت نیروی انسانی گام برداریم.
در پایان از خدمات حجتالاسلام مصطفی نور محمدی تجلیل و حجتالاسلام سید نواب حسنی به مدت یک سال به عنوان مدیر حوزه علمیه خواهران استان لرستان منصوب شد.