چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024
کد خبر: 324202
۱۴ آذر ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۶

مديريت مدرسه علميه و تربيت طلاب علوم ديني، بالاترين و اصيل‌ترين كار در فضاي فعاليت روحانيت است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري حوزه در مشهد، آيت الله علم الهدي در مراسم اختتاميه اجلاسيه مديران مدارس حوزه علميه خراسان، با اشاره به اين مطلب كه در مبناي فرهنگي و اخلاقي اسلام دستور داريم كه در مقابل اكرام و انعام به ديگران منتي نداشته باشيم، گفت: ذات اقدس الهي در برابر نعمت هايش منتي ندارد و تنها براي نعمت وجود رسول (صلي الله عليه و آله و سلم)، رسالت و در واقع، هدايت و ارشاد مردم، منت مي گذارد.

عضو شوراي برنامه ريزي مديريت حوزه علميه خراسان بابيان اينكه بر اساس قواعد اصولي، با توجه به آيه «لَقَدْ مَنَّ اللّهُ عَلَى الْمُؤمِنِينَ إِذْ بَعَثَ فِيهِمْ رَسُولاً مِّنْ أَنفُسِهِمْ يَتْلُو عَلَيْهِمْ آيَاتِهِ وَيُزَكِّيهِمْ وَيُعَلِّمُهُمُ الْكِتَابَ وَالْحِكْمَةَ وَإِن كَانُواْ مِن قَبْلُ لَفِي ضَلالٍ مُّبِينٍ(آل عمران/164)»، وجود پيامبر اكرم (صلي الله عليه و آله و سلم) به دليل و ملاك «يعلمهم» و «يزكيهم»، موجب منت‌گذاري خداوند متعال شده، تصريح كرد: به همين جهت، بايد مسئله تزكيه و تعليم را یکی از بالاترين نعمت ها دانست، بنابراين كساني كه در اين زمينه فعاليت دارند، همسو با كار پيامبر اكرم (صلي الله عليه و آله و سلم) كار بزرگي انجام مي دهند.

وي در ادامه افزود: در اينجا معلم كتاب و حكمتي مورد توجه است كه تزكيه را در كنار تعليم قرار داده است.

آيت الله علم الهدي تعليم و آموزشي كه رسالت آن به عهده مديران و مسؤلان حوزوي است را همين گونه عنوان نمود و خاطر نشان كرد:هدف در اين تعليم، انسان شدن انسان در مسير عبوديت و بندگي خداوند است بدون تزكيه امكان پذيرنيست.

عضو مجلس خبرگان رهبري در ادامه با بيان اين كه مديران مدارس عليمه كار مهمي بر عهده دارند و بايد در اين زمينه تحمل و صبر داشته باشند، گفت: بسياري از چهره‌هاي برجسته روحانيت در تاريخ به واسطه تربيت و آموزش همين مديران مدارس رشد يافته‌اند كه كار ارزشمندي براي مديران محسوب مي شود.

وي با تأكيد بر اين مطلب كه در كارها بايد اخلاص باورمندانه  داشت، گفت: اخلاص بر اثر تلقين به وجود نمي‌آيد بلكه مبتنی بر باور انسان است.

اين استاد حوزه علميه خراسان با تاکید بر تربيت طلبه با نگاه به آينده و همچنین فضاي حضور وي در حوزه‌های علميه، گفت: ايجاد روحيه غيرتمندي آخوندي و طلبگي و مقيد بودن به حضور موفق در اين عرصه، از اموري است كه در كنار تزكيه بايد به آن اهتمام داشت.

گفتني است؛ اجلاس سراسری مدیران مدارس حوزه علمیه خراسان با حضور 90 نفر از مدیران، در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه مورخ 13 و 14 آذرماه 92 در اردوگاه مازندران در مشهد برگزار ‌شد.

حاضرين در این نشست دو روزه در قالب 9 كميسيون در موضوع‌هاي «آموزش»، «پژوهش»، «سفيران هدايت و تبليغ»، «فرهنگ»، «پشتیبانی و تجهيز مدارس»، «سياسي»، «مشاوره»، «پذيرش» و «فناوري اطلاعات» بحث و تبادل نظر كردند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha