به گزارش خبرنگار خبرگزاري حوزه در مشهد، حجت الاسلام و المسلمين فرجام در جمع مديران و معاونان مدارس خواهران حوزه علميه خراسان با بيان اينكه اجلاسيه مديران، بالاترين مجموعه تاثيرگذار در تصميمگيريها بعد از شوراي برنامه ريزي مديريت حوزه علميه خراسان است، گفت: انتظار می رود در اين نشستها ارزيابي كمي يا كيفي گذشته، تحليل وضع موجود و برنامه ريزي براي آينده انجام شود تا به نتيجه مطلوب برسيم.
وي با بيان اينكه در گذشته ترسيم دور نماي طلبگي خواهران بهعنوان امري كوتاه مدت براي پاسخ به نياز تبليغي مجامع خواهران بوده و در حال حاضر، اين برنامهريزي با دو نگاه كوتاه مدت(سفيران هدايت و تبليغ) و بلند مدت انجام شده، ابراز داشت: تأمين كادر آموزشي براي پشتيباني علمي از طرح بلند مدت از لوازم و اموري است كه بايد نسبت به آن توجه بيشتري شود.
مدير اجرایي حوزه علميه خراسان اظهارداشت: دوره سفيران هدايت و تبليغ، از ابتكارات اين حوزه است و در حال حاضر در هيچ جاي كشور برگزار نمي شود.
وي افزود: بايد نسبت به شيوههاي آموزشي، نحوه پذيرش و ... در برنامهريزيها توجه داشت.
دبير شوراي برنامه ريزي مديريت حوزه علميه خراسان گفت: علما در طول تاريخ يا عليه نظام حاكم بوده و يا در حاشيه قرار ميگرفتند، اما پس از پيروزي انقلاب اسلامي موقعيتي براي ارائه معارف اهل بيت (عليهم السلام) پيش آمد كه در تاريخ وجود نداشته است.
وي با تأكيد بر نقش مهم و مسؤليت بزرگ مديران مدارس علميه در شرايط فعلي، ابرازداشت: انسان سازي و تربيت افرادي كه در آينده تربيت انسانها را به عهده خواهند داشت، مهمترين و ارزشمندترين كار است.
مدير اجرائي حوزه علمیه خراسان با بيان اينكه بزرگان حوزوي و فقهاي دين بر اخلاص توجه و نسبت به هواي نفس مخالفت داشتهاند، گفت: صداقت و اخلاص بزرگان حوزههاي علميه، موجب رشد و ارتقاء جايگاه آنان در جامعه شده است.
گفتني است؛ در اين اجلاس كه 150 نفر از مديران و معاونان آموزشي، پژوهشي و فرهنگي مدارس خواهران حوزه علميه خراسان حضور داشتند، برنامه هايي چون: سخنراني درباره وهابيت، نشست هاي اختصاصي (كميسيون) و تبيين آيين نامه ها برگزار شد.