حجت الاسلام و المسلمین بنّایی، در گفتوگو با خبرنگار سرویس استانهای خبرگزاری حوزه، با تسلیت به مناسبت ارتحال آیت الله ارسنجانی در خصوص ابعاد شخصیتی این عالم ربانی اظهارداشت: این عالم فقید، از جمله عالمان به نام جهان اسلام و تشیع بود که عمر شریف خود را در راه گسترش آموزههای اهل بیت (ع)صرف کرد.
وی با اشاره به بعد علمی این عالم ربانی گفت: یکی از ویژگی های بارز شخصیتی این عالم فقید بعد علمی ایشان بود ب طوری که از چندین مرجع تقلید به نام، از جمله حضرات آیات عبدالله طاهری از علمای مشهد و بهاءالدین محلاتی اجازه اجتهاد داشتند.
تولیت مدرسه علمیه امام مهدی(عج) فسا ادامه داد:آیت الله حسینی ارسنجانی از شاگردان برجسته آیت الله العظمی بروجردی، جز معدود مجتهدینی بود که اجازه روایت از آیت الله العظمی خویی و برخی از علما و مراجع تقلید سابق را داشتند.
وی تصریح کرد: علی رغم این که ایشان در اواخر عمر خود در بستر بیماری بودند، ولی با متانت و هوش خارق العاده ای هر سئوال علمی را پاسخ می دادند.
این استاد حوزه، با اشاره به ابعاد مبارزاتی این مجاهد خستگی ناپذیر تصریح کرد: ایشان در سال 1327 شمسی به دستور استاد خود آیت الله العظمی بروجردی در فسا مستقر شد و سالها امامت جمعه این شهر را عهده دار بود.
وی ادامه داد: با شروع مبارزات انقلاب اسلامی ایران، در سال 42 ایشان با امام خمینی(ره) همراه شده و به یکی از ارکان این انقلاب تبدیل شد طوری که در حمایت از نهضت امام خمینی(ره)، بارها به زندانهای ساواک افتاد، ولی هرگز دست از هدف والای خود برنداشت.
حجت الاسلام و المسلمین بنّایی، ادامه داد: بعد از ارتحال معمار کبیر انقلاب هم ایشان با حمایت از مقام معظم رهبری، همواره پیرو ولایت فقیه بودند.
وی با اشاره خدمات اجتماعی این عالم ربانی، اذعان داشت: ایشان خدمات بسیاری را به جامه دینی و حوزههای علمیه کشور مخصوصاً منطقه فسا نموده و همواره پناهگاه طلاب بودند.
به گفته این استاد حوزه، درب منزل این عالم ربانی همواره به روی اقشار مختلف باز بوده و در زمان قبل و بعد از انقلاب همواره مامن همه مردم بود .
انتهای پیام 18/313