به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین هادی صالحی از کارشناسان مهدویت، شب گذشته در این نشست گفت: مهدویت دانشگاه بزرگ انسان سازی است که همه ما سالهاست در این دانشگاه تحصیل می کنیم وهر کسی به اندازه سهم خود از آن برداشت می کند.
وی افزود: همه ما سالهاست در «دانشگاه انتظار» مشغول به تحصیل هستیم و طلاب علوم دینی که راه تبلیغ و سربازی امام زمان را در پیش گرفته اند بایدضرورت ها و بایسته های مباحث مهدویت را به خوبی بشناسند.
این محقق و پژوهشگر ادامه داد: باید به درستی فهمید که آیا می توان مهدویت را با زبان 50 سال پیش و یا حتی 5 سال پیش به نوجوانی که امروز جوان شده اند تبلغ کرد یا اینکه باید همیشه با زمان پیش برویم و این آموزه را در زمان خاص خود به شکل زمان فهم آن عرضه کنیم.
وی خاطرنشان کرد: یکی از کارهایی که مبلغان علوم دینی باید آن را انجام دهند، شناخت جغرافیا و زبان و فرهنگ های ملل اسلامی است. اگر این جغرافیا را به خوبی نشناسیم در مخاطب شناسی و ارایه این الگو مشکل بسیاری پیدا کرده و نه تنها ممکن است این آموزه به خوبی اثر نکند، بلکه بد منتقل کردن آن آسیب های بسیاری را نیز در پی خواهد داشت.
وی تصریح کرد: تبلیغ برای هر منطقه و زبان و کشور و فرهنگی زبان خاص خود را می طلبد و شاید نسخه ای که برای افغانستان در حوزه تبلیغی شیعی می پیچیم در عراق جواب عکس بدهد.
در ادامه این نشست، حجت الاسلام والمسلمین رضایی، از اساتید و کارشناسان مهدویت نیز بر لزوم توجه به مولفههای بسیار مهم در زمینه مهدویت تاکید کرد.