به گزارش خبرگزاری حوزه، از مشهد حجتالاسلام و المسلمین عبدالحمید واسطی، معاون پژوهشی مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلام، در نشست خبری همایش علامه تهرانی در جمع خبرنگاران گفت: احیای سیره و سنت علمای الهی مصداق بارز احیای تعالیم دین و تنظیم شعائر دینی است.
وی در ادامه درباره شخصیت علامه حسینیتهرانی گفت: مرحوم علامه آیتالله سید محمد حسین حسینیطهرانی از فرزانگانی بودهاند که در علم و عمل، با اراده و همت نافذ، به فتح قلههای عبودیت و معرفت نائل شدند.
حجتالاسلام و المسلمین واسطی به اهتمام مرحوم علامه طهرانی به عرفان سلوک الیالله به همراه تلاش بر شریعتمحوری و سلوک مبتنی بر فقاهت اشاره کرد و افزود: برخی طلاب که به دنبال دستیابی به معنویت و علوم و معارف اسلام هستند به تدریج گرد ایشان آمدند و توصیههای آن مرحوم را در آموزش و تهذیب سرلوحه طلبگی خود قرار دادند.
معاون پژوهشی موسسه مطالعات راهبردی و علوم و معارف اسلام، با اشاره به این که از علامه طهرانی بیش از پنجاه عنوان کتاب جلد منتشر شده است افزود: دوره سه جلدی اللهشناسی، دوره سیزدهجلدی امامشناسی، دوره 10جلدی معادشناسی و دوره 4 جلدی ولایتفقیه در حکومت اسلام از جمله کتابهای ایشان است.
وی در ادامه به برنامههای همایش "نور مجرد" اشاره کرد و افزود: این مراسم با حضور و سخنرانی تعدادی از شاگردان ایشان از جمله حجج اسلام شیخ محسن سعیدیان، علی رضایی، مهدی زمانی و محمد حسن وکیلی برگزار میشود.
وی افزود: توصیفی از علامه، نوآوریهای حکمی عرفانی علامه، انقلاب فرهنگی در دیدگاه علامه مکتب سلوکی علامه و نظام فکری علامه از جمله موضوعات این همایش است.
حجتالاسلام و المسلمین واسطی در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به پرسش خبرنگار حوزه پیرامون تاثیرگذاری نقش علامه تهرانی در حوزههای علمیه گفت: علامه طهرانی 20 سال پیش چهارصد شاگرد داشتند که نزدیک به پنجاه نفر از این شاگردان از طلابی بودند که هیچگاه دست ایشان را رها نکردند.
گفتنی است، بزرگداشت علامه حسینی طهرانی ساعت 17 روز پنج شنبه 21 آذرماه سال جاری در تالار نور با حضور اساتید حوزه و دانشگاه طلاب و خانواده علامه تهرانی برگزار میشود.