پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

وزیر کشور با تاکید بر این‌که توجه مردم به معنی تعریف از آنان نیست، تاکید کرد: باید مشکلات مردم را بفهمیم و آنها را در تصمیم‌سازی‌ها سهیم کنیم، در این صورت یقینا موفق خواهیم بود.

به گزارش خبرگزاری حوزه، دکتر عبدالرضا رحمانی فضلی، عصر امروز در آیین تودیع و معارفه استاندار قم که در سالن اجتماعات استانداری برگزار شد در سخنانی اظهار داشت: جابجایی مسئولین در حوزه‌های سیاسی و مدیریتی کلان نظام، براساس گفتمان انجام می‌شود؛ بنابراین جابجایی‌ها به معنی ناکارامدی افراد نمی‌باشد.

وی با بیان این‌که انتخاب حجت‌الاسلام و المسلمین صالحی‌منش به عنوان استاندار قم توفیق الهی است که شامل حال ایشان شده است و گفت: جایگاه قم از عرصه ملی گذشته و جنبه بین‌المللی پیدا کرده است، امروز قم مرکز نشر اندیشه و تفکر اسلام ناب است و هر چه رو به جلو برویم با توجه به نیازهای جدید جامعه جهانی، این شهر مرکز توجهات خواهد بود.

وی با تاکید بر این‌که باید به این مرکز  توجه ویژه نمود، به رویکردها و برنامه های دولت اشاره کرد و گفت: اعتدال از جمله شعارهایی است که گفتمان دولت را تشکیل می‌دهد و در انتخاب استانداران این مسئله مورد توجه بوده است.

وزیر کشور تصریح کرد: اعتدال راهی است که در عرصه‌های سیاسی و اقتصادی و... در زندگی افراد معنا می‌یابد و همخوان با عقل و فطرت انسان‌ها می‌باشد.

رحمانی فضلی با تاکید بر این‌که در انتخاب مسئولین آنچه مدنظر دولت می‌باشد، انتخاب افرادی ولایت‌مدار و قانون‌مدار است، افزود: باید در انتخاب افراد به دور از تفکر جاهلانه و افراطی‌گری مسائل سیاسی، شایسته ها را برای تصدی امور مردم برگزید.

وی با بیان این‌که تفکرات دیگر از جمله سوسیالیسم‌ها و لیبرالیسم‌ها نیز شعار عدالت سر داده‌اند، ادامه داد: عدالتی که مدنظر اسلام است از قدرت لایزال الهی سرچشمه می‌گیرد و می‌تواند تمامی نیازهای افراد را پاسخ دهد و هرگز با شکست روبرو نخواهد شد.

وزیر کشور، توجه به عدالت‌گستری را رویکرد اصلی دولت معرفی کرد و گفت: انتظار می‌رود استاندار جدید قم که خود عالم دینی است، عدالت حقیقی را در منطقه اجرا نماید و بداند آنچه موجب گسترش عدالت می‌شود، رعایت قانون و اجرای آن می‌باشد.

وی، مردم را تکیه‌گاه دولت دانسته و ابراز داشت: بعد از خداوند و هدایت‌های حضرت امام‌(ره) و مقام معظم رهبری، ما مدیون مردم هستیم؛ از این رو برای استمرار نظام، هر بیشتر چه به مردم تکیه کنیم، موفق‌تر خواهیم بود و بدانیم هر جا که در ارتباط با آنها کوتاهی کنیم توفیقی به دست نخواهیم آورد.

رحمانی فضلی با تاکید بر این‌که توجه مردم به معنی تعریف از آنان نیست، تاکید کرد: باید مشکلات مردم را بفهمیم و آنها را در تصمیم‌سازی‌ها سهیم کنیم، در این صورت یقینا موفق خواهیم بود.

وی در ادامه کارآمد نمودن نظام را رسالتی مهم بر دوش مسئولان و ابزاری محکم و استوار در برابر دشمنان دانسته و اظهار داشت: همه تهدیدات و تحریم‌ها که به رهبری آمریکا علیه ایران تحمیل می‌شود، برای ناکارآمد نشان دادن نظام اسلامی است.

وزیر کشور ادامه داد: با برگزاری باشکوه انتخابات همه متوجه تغییر رویکرد دشمنان در برابر ایران اسلامی شدند؛ چرا که مردم تحلیل‌های آنها را بر هم زدند؛ آنها معتقد بودند این انتخابات نقطه عطفی برای به آشوب کشیدن نظام و ناکارآمد نشان دادن آن به خاطر نارضایتی مردم است، ولی حضور باشکوه مردم چیز دیگری را نشان داد.

وی با اشاره به رویکرد ایران در پیگیری حقوق خود در عرصه بین‌المللی، یادآور شد: در این عرصه نیز دشمن تحلیل‌هایی مبنی بر ضعف ایران داشت که با برگزاری باشکوه را هپیمایی 13 آبان و طنین انداز شدن شعار "مرگ بر آمریکا" آنها را از تحلیلات خود عقب نشاند.

رحمانی فضلی با تاکید بر این‌که ما باید تمام تلاش خود را برای به دست آوردن حقوق خود با این باور که هیچ‌گاه به آمریکا اعتماد نداریم و فریب آنها را نباید بخوریم، بکار گیریم، اظهار داشت: در نظام بین‌الملل چیزی به نام اعتماد و سهل‌انگاری وجود ندارد، ما باید بدانیم که با دشمن روبرو هستیم؛ از این رو مردم ملت و مسئولان و همه باید هوشیارانه عمل کنند.

وی با اشاره به ظرفیت سیاحتی و زیارتی و مذهبی قم، یادآور شد: باید از این ظرفیت برای کارآمدی بیشتر نظام استفاده کرد و آن را به عنوان الگویی به همگان معرفی نمود.

وزیر کشور در پایان از تلاش های استاندار سابق قم تقدیر کرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha