به گزارش خبرگزاری حوزه، آیت الله استادی، طی سخنانی در جمع طلاب حوزه علمیه الغدیر شهرستان نراق، با اشاره به رموز موفقیت طلاب، اظهار داشت: اگر کسی معتدل نباشد و زیاده روی کند ضرر خواهد دید؛ البته اعتدال ابعاد مختلف دارد که از مسایل شرعی تا مسایل سیاسی را شامل می شود لذا طلاب باید از همان ابتدا در این زمینه خودسازی لازم را داشته باشند .
این استاد حوزه، با تاکید بر اعتدال در سیاست اظهار داشت: یکی از برکات بزرگ انقلاب اسلامی و امام خمینی(ره) درگیر کردن همه مردم با مباحث سیاسی است ،روزگاری در این کشور مردم عادی از کار سیاسیون خبر نداشتند اما امروز همه مردم درمناطق شهری یا روستایی اطلاعات سیاسی کافی از کشور دارند؛ طلاب هم لازم است که از اوضاع جهان و کشور آگاه باشند اما نباید سیاست زده شوند بلکه باید اعتدال را رعایت کنند.
آیت الله استادی در ادامه بیان داشت؛یکی از اصولی که امروز طلبهها باید به آن اهتمام داشته باشند جدیت در تحصیل است، در سابق وقتی یک طلبه در روستایی یا در مناطقی از شهرها، به تبلیغ میرفت، با جمعیتی مواجه بودکه از سواد کمی برخوردار بودند، اما امروز به خاطر پیشرفتها و گسترش رسانه ها مردم هم سواد و هم اطلاعات کافی در عرصههای مختلف دارند که این مهم نیازمند حضور یک طلبه باسواد در میان آنان است.
دبیر شورای عالی حوزه های علمیه افزود: از سوی دیگر توسعه دانشگاهها باعث افزایش دانشجویان در کشور شده است که اگر در یک روستا هم طلبهای به تبلیغ می رود، حداقل چند دانشجو پای منبر هست، لذا باید با توجه به نیاز مخاطبان، طلاب خود را به علوم و اطلاعات روز مجهز کنند.
دبیر شورای عالی حوزه با تاکید براینکه امروز طلاب باید با سواد باشند تصریح کرد: طلاب نباید به نمره متکی باشند بلکه بر کتاب و اصول مسلط بوده و خود را آماده پاسخگویی به مسایل و شبهات کنند.
وی با تاکید بر اهتمام جدی طلاب به درس ابراز داشت: سواد با دعا کردن ، ذکر و امام زاده درست نمی شود، سواد کوشش و تلاش می خواهد از بزرگان علمی خود مثل شهید مطهری درس و الگو بگیریم.
دبیر شورای عالی حوزه های علمیه، خلاصهنویسی را شرط دوم برای موفقیت طلاب عنوان کرد و گفت: خلاصه نویسی از اصول موفقیت است که طلاب باید به آن اهتمام جدی داشته باشند.
وی، احترام کامل به استاد را ازدیگر رازهای موفقیت طلاب ذکر کرد و ادامه داد: همان طور که هرفردی به پدر خود احترام میگذارد باید به استاد خود هم همان طور احترام گذارد، زیرا احترام به استاد، قطعا سرافراز ی طلاب را در پی دارد.
آیت الله استادی، انتخاب هم مباحثه ای و اهتمام به نماز اول وقت را از دیگر رموز موفقیت طلاب خواند و اذعان داشت: اینکه کسی بگوید چون طلبه شدم دیگر کافی است صحیح نمیباشد بلکه طلاب باید بدانند که لباس صرفا کفایت نمی کند و باید به نماز اهتمام ویژه داشته و الگوی مردم باشند.
وی مانوس بودن با رساله عملیه را از دیگر وظایف طلاب عنوان کرد و بیان داشت : طلاب در طول دوران تحصیل با رسالههای عملیه مانوس بوده و از احکام مختلف آگاه باشند، تا بتوانند به راحتی پاسخ سئوالات مردم را بدهند.
خاطرنشان می شود: حجت الاسلام والمسلمین فروغی، مدیر مدرسه علمیه الغدیر نراق گزارشی را از وضعیت این مدرسه علمیه تازه تاسیس ارائه داد .