شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه با بیان این که حماسه نهم دی، ثابت کرد که انقلاب اسلامی نهال نوپایی نیست که با تندباد فتنه از پای در آید، گفت: انقلاب اسلامی در نهم دی سال 88 بار دیگر به دنیا صادر شد.

به مناسبت فرا رسیدن سالروز حماسه باشکوه و مردمی نهم دی، حجت الاسلام والمسلمین حاجی صادقی، جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به پرسش‌های خبرنگار خبرگزاری حوزه، درباره ابعاد شکل گیری فتنه سال 88، اهداف دشمنان، پاسخ ملت ایران، عوامل زمینه ساز حماسه نهم دی و همچنین ضرورت بزرگ‌داشت این روز پاسخ داد.

هدف دشمنان از شکل گیری حوادث سال 88 چه بود؟  

دشمن ناکام همه میدان های مبارزه با انقلاب اسلامی، به خیال خام خود می خواست که انقلاب را به وسیله مردم درهم بشکند؛ چرا که استراتژی دشمن پس از شکست در دو دهه انقلاب، این بود که نظام جمهوری اسلامی را در قالب های مردم سالاری، دموکراسی، انقلاب مخملی و فتنه متوقف کند.

دشمنان برای این هدف شوم، برنامه قوی و حساب شده ای را تدارک دیدند؛ چند کارگردان خارجی و هنرپیشه داخلی، این نقش را بر عهده گرفتند و بنا شد با فتنه بسیار پیچیده‌ای که هنوز زوایای آن برای امت اسلام باز نشده، فتنه آفرینی کنند.

در سخنان خود به نقش کارگردان های خارجی در حوادث سال 88 اشاره کردید. مهم ترین برنامه های آن ها برای رسیدن به هدف خود یعنی براندازی نظام چه بود؟

در فتنه سال 88 نشان همدستی استکبار به وضوح مشاهده می‌شد؛ چرا که وقتی فتنه کلید خورد، روسای جمهور آمریکا، فرانسه، انگلیس و سران رژیم صهیونیستی، از این حرکت، حمایت‌های علنی داشتند و با در اختیار دادن رسانه‌های مختلف، ارکان انقلاب را مورد هجمه قرار دادند.

آن ها همچنین در روز عاشورای سال 1388، تصور کردند که به پیروزی رسیدند لذا مانند یزید خواستند مقدمه جشن پیروزی را فراهم کنند؛ همان گونه که یزید فریاد زد و نشان داد هدف از پیکار او با سیدالشهدا(ع)، مقابله با اسلام است.

پاسخ ملت ایران به اهداف دشمنان طی وقایع سال 88 را چگونه ارزیابی می کنید؟ 

پاسخ مردم را باید در روز نهم دی ماه سال88 مشاهده کرد؛ واقعه نهم دی با حرکت خودجوش و بصیرت آفرین مردم ولایتمدار ایران اسلامی شکل گرفت.

ملت ایران با حضور باشکوه خود همه برنامه‌های بیش از ده ساله دشمن را بر باد داد و ثابت کرد که امروز نه تنها در جبهه مقابل انقلاب قرار ندارد، بلکه با قاطعیت و بصیرت، آماده فداکاری در راستای آرمان‌های اسلام و انقلاب هستند.

دشمن نیز متوجه شد نه تنها نتوانسته مردم را از انقلاب و نظام دور کند، بلکه فتنه آن ها نتیجه عکس داده و انقلاب را واکسینه کرده است.

به نقش حماسه باشکوه نهم دی در پایان وقایع تلخ سال 88 تاکید داشتید؛ به نظر شما، 9 دی چه ویژگی هایی داشت که موجب شد دشمنان بساط فتنه گری خود را جمع کنند؟    

نهم دی، تجلی بیداری، ولایت‌مداری و تولی و تبری بود؛ مردم در نهم دی نشان دادند که فتنه سال 88 را بین دو جریان سیاسی داخلی و دعوای احمدی نژاد و موسوی نمی‌دانند و کارگردان اصلی این وقایع تلخ را استکبار می‌دانند و خشم مقدس انقلابی خودشان را نسبت به استکبار با شعارهای مرگ بر آمریکا، اسرائیل و ضدولایت فقیه بسیار برجسته تر از همیشه نمایان کردند.

نهم دی را تجلی بصیرت، قدرت درک، دشمن شناسی و تکلیف شناسی مردم می‌دانم که این مسئله در سال 88 با وجود برخی حوادث تلخ بسیار حائز اهمیت بود. به اعتقاد بنده نهم دی روز تجلی مقاومت و یگانه گفتمان انقلاب اسلامی است که دشمن را ناکام گذاشت و به ذلت کشاند.

حماسه باشکوه نهم دی ثابت کرد که گفتمان گفت‌وگو را نمی توان با استکبار پیگیری کرد؛ چرا که آن ها اهل منطق و مذاکره نیستند و با کسی که روحیه گرگ صفتی دارد، نمی توان به گفت وگو پرداخت.

مهم ترین اثرات بین المللی حماسه مردم در نهم دی سال 88 را بفرمایید.

حماسه نهم دی به قدرت های جهانی ثابت کرد که انقلاب اسلامی استوار است و به دلیل هویت دینی، راهبری ولایت فقیه و حضور مردم در صحنه‌های مختلف شکستنی نیست و همچنین متوجه شدند، انقلاب اسلامی ایران نهال نوپایی نیست که با تند باد فتنه از پای دربیاید.

روحیه ضداستکباری که در کشورهای اسلامی شکل گرفته، معلول مقاومت مردم در نهم دی بود، چرا که این حماسه باشکوه به نهضت‌های آزادی بخش و ملت‌ها اقتدار بخشید و بیداری بیشتری را سوق داد. بی شک حماسه بصیرت ملت ایران عالم را تحت تاثیر قرار داد و به تمام مستضعفان جهان جرئت و جسارت ایستادگی مقابله با ستمگر را بخشید.

به اعتقاد بنده انقلاب اسلامی ایران بار دیگر در روز نهم دی سال 88 به دنیا صادر شد و زمینه حرکات بزرگ انقلابی در دنیا را فراهم کرد.

با فرا رسیدن سالروز نهم دی، مراسم های گرامیداشتی در اقصی نقاط کشور برگزار می شود؛ برگزاری این گونه تجمعات چه تاثیری بر تداوم بصیرت و قدرت درک مردم می تواند داشته باشد؟    

ما باید نهم دی هر سال را به عنوان روز سرنوشت ساز انقلاب زنده بداریم، چرا که حماسه باشکوه آن روز، باطل کننده فتنه ای خطرناک به بزرگ ترین فرصت برای نظام شد.

بزرگ‌داشت یوم الله نهم دی؛ بزرگداشت احیای روحیه انقلابی و جهادی برای همیشه تاریخ است و به همین دلیل نیز دشمن می خواهد، این حماسه مردمی را کم‌رنگ کند. دشمنان به شیوه های مختلفی تلاش می‌کنند نامی از حماسه نهم دی حتی به عنوان ثبت، نام خیابانی آورده نشود؛ و به همین دلیل ما تکلیف داریم تا اجازه فراموش شدن آن حماسه مردمی را ندهیم.

باید بدانیم زنده نگه داشتن حماسه نهم دی، بزرگ‌داشت یک خاطره تاریخی نیست؛ از طرفی دیگر نیز باید مراقب باشیم این حماسه گرفتار تحریف نشود، چرا که این حماسه باشکوه متعلق به امت و جبهه انقلاب است.

در سخنان خود نهم دی را یوم الله دانستید. چه ویژگی بارزی این روز را به عنوان یوم الله متجلی کرده است؟ 

در معارف دینی ما تاکید شده که ایام الله را بزرگ بدارید؛ اما این که چرا روزها تبدیل به یوم الله می‌شوند به دلیل اتفاقاتی است که واقع می شود.

در دوران انقلاب اسلامی نهم دی، یکی از برجسته‌ترین و مهم ترین ایام الهی است که با بیست و دوم بهمن سال 57 به عنوان روز به ثمر رسیدن مبارزات طولانی امت اسلامی و پانزدهم خرداد سال 1342 قابل قیاس است.

امام خمینی(ره) 15 خرداد را به عنوان یک ایام الله دائمی در تاریخ معرفی کردند و همیشه نیز تاکید داشتند که انتظار فرج را از نیمه خرداد می کشم؛ چرا که حرکت خودجوش مردم در این روز الهی موجب زمینه‌سازی نهضت و انقلاب شد و  در نهم دی سال 88 نیز همین حرکت خودجوش و بصیرت آفرین، انقلاب را بیمه کرد.

 حماسه نهم دی سال 88 چه عبرت هایی برای انقلاب، ملت ایران و دشمنان داشت؟ 

ابتدا باید تاکید کنم با بصیرتی که در امت انقلابی داریم، هرروز ما در برابر همه فتنه ها باید همانند نهم دی باشد و مردم نیز در این روز به ضرورت حضور خود در صحنه های مختلف انقلاب پی بردند. نهم دی دشمن را مایوس کرد، اما باید به این نکته توجه ویژه داشته باشیم که آن ها موجودیت خود را با انقلاب در یک خط متناقض می دانند و به همین دلیل دست به فتنه های دیگری خواهند زد.

امروز نیز ما شاهد فتنه احیای تفکر سکولاریستی و حاکمیت غیر دینی از سوی تئوری پردازان دشمنان هستیم و می خواهند با شعارهای خود، این مطلب را القا کنند که باید خود و جامعه را از تعبد دینی خارج کنیم که انشالله با روشن گری ها به این هدف خود نیز دست نخواهند یافت.

گفت وگو: محمد مهدی عنایت پور

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha