به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین مجتبی ملکی امروز در نشست هماندیشی ستاد همکاری های حوزه وآموزش وپرورش در قم با اشاره به دغدغه های رهبر معظم انقلاب در زمینه اجرایی شدن سند چشم انداز آموزش و پرورش اظهارکرد: در همین زمینه دبیران 5گانه ستاد در سراسر کشور اقدام به اجرای طرحهای مختلف کرده و گزارشات دقیق خود را به ستاد مرکزی اعلام می کنند.
وی افزود: دبیرخانه ستاد بر اساس توافقنامهای که با امضای آیتالله حسینی بوشهری و وزیر وقت آموزش و پرورش کشور رسید، برای تصویب به شورای انقلاب فرهنگی کشور رفت و در آنجا تقاضای ایجاد سازمانی مجزا برای این ستاد، مطرح شد.
حجت الاسلام والمسلمین ملکی با اشاره به مشکلات سازمانی شدن هر تشکیلاتی گفت: در همین راستا بود که این ستاد در حد یک دفتر تخصصی تعریف شد که تمام شئون مرتبط با روحانیت و آموزش و پرورش را بررسی کرده، راهکارهای تجمیع این فعالیتها را در قالبی خاص مشخص کند.
دبیر ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش، یکی از مهمترین دغدغههای این ستاد برای اجرایی شدن مفاد توافقنامه، را برطرف شدن دغدغههای پشتیبانی این طرح در سطح کشور عنوان کرد و افزود: در این زمینه باید یک ردیف بودجه مشخص در مجلس برای این امر تصویب شده و خوشبختانه با نگاه خوبی که مدیران حوزه و آموزش و پرورش در زمینه پشتیبانی از این توافق نامه دارند، این مسیر به خوبی طی خواهد شد.
وی گفت: خوشبختانه آیتالله حسینی بوشهری در اعتبارات حوزه علمیه نگاه مناسبی به این دفتر داشته است و حمایت همه جانبهای از اجرایی شدن فعالیتهای این ستاد داشته است.