به گزارش خبرگزاری حوزه، آیتالله مصباح یزدی در مراسم گرامیداشت حماسه 9دی که با حضور جامعه فرهنگیان بسیجی در نماز خانه مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) برگزار شد، این حماسه بزرگ را از ایامالله دانست و گفت: وظیفه ماست که ایامالله را بزرگ داشته و با زنده نگهداشتن خاطره آن، درس بگیریم.
وی یادآوری ایامالله را یادآوری نعمتها و صفات الهی معرفی و عنوان داشت: انقلاب اسلامی ایران در تاریخ خود حادثهای به عظمت 9دی را کمتر به خود دیده است؛ این روز دارای ویژگیهای خاصی است که آن را نسبت به دیگر ایام متمایز کرده است.
عضو خبرگان رهبری در تبیین امتیازات حماسه 9 دی به دیگر ایامالله گفت: در فتنه 88دشمن بیش از 10 سال برنامهریزی کرده بود تا نظام را از ریشه براندازد؛ نقشههای عمیق و پیچیدهای که ابعاد و لایههای مختلف آن روز به روز بیشتر در حال نمایان شدن است.
وی به شکست دشمن در فتنه 18تیر 78 اشاره و اظهار کرد: دشمن پس از شکست در فتنه 18 تیر آرام ننشست و با برنامهای ده ساله، فتنهای خطرناکتر و برنامهریزی شده تر آن طراحی و اجرا نمود که اینبار نظام اسلامی ما سقوط نماید.
آیتالله مصباح یزدی با بیان این که مردم توانستند با حضور به موقع خود در صحنه، توانستند این برنامهریزی دهساله را نقش بر آب کنند، به عبرتهای موجود در فتنه 88 و حماسه 9دی این سال اشاره کرد و گفت: شناختن مردم بالاترین و مهمترین عبرتی بود که در حماسه 9دی همه ما شاهد آن بودیم.
ایشان ادامه داد: هنوز به درستی ابعاد شخصیتی مقام معظم رهبری هنوز را نشناختهام. ایشان با برخوردی متین، دلسوزانه و عاقلانه، فرصت زیادی به فتنه گران دادند ولی این رفتار نیز کارساز نشد.
رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) با بیان این که رفتار مقام معظم رهبری در این فتنه، زمینههای اجتماعی و فرهنگی حماسه 9دی را به وجود آورد، به درس دیگر فتنه 88 و حماسه 9دی این سال اشاره کرد و گفت: آنچه در خلق حماسه 9دی بالاترین نقش را داشت، عشق مردم به امام حسین علیهالسلام بود؛ مردم ما تحمل این که کسی به ساحت قدسی سیدالشهدا اهانت بکند، ندارند.
ایشان با تأکید بر این که پیدایش حماسه 9دی کار سادهای نبود، افزود: به حد نصاب رسیدن جریان سیاسی، ا جتماعی و مذهبی مردم که از انتخابات 88 شروع شد، کار دشواری بود که در این عرصه بسیج و سپاه نقش بسزایی ایفا کردند.
آیتالله مصباح یزدی ماهیت فتنه 88 را انقلاب مخملی در کشورهای دیگر معرفی کرد و گفت: زمانی که دشمن به ناکارآمدی مبارزه نظامی و تسلیحاتی پی ببرد، برای ضربه زدن به کشوری،تلاش میکند این شکور را از درون متلاشی کند؛ کارهایی که در کشورهای دیگر از جمله شوروی انجام شد.
وی با بیان این که حوادث گذشته باید به عنوان عبرتی در پیش روی ما باشد؛ چراکه این رفتارها در آینده نیز انجام میپذیرد، گفت: آنچه بر گذشتگان اتفاق افتاده است، ممکن است برای آیندگان نیز رقم بخورد، از این رو باید نسبت به عبرتهای گذشتگان درس گرفت.
عضو خبرگان رهبری در ادامه با اشاره به تلاش دشمن در چنین مبارزاتی گفت: در این عرصه دشمن به دنبال به دست آوردن مهرههایی است که از سوی مردم مورد پسند واقع شده و دارای سوابقی قابل قبول برای مردم باشند؛ در غیر این صورت مردم توجهی به آن نمیکنند.
وی با تأکید بر ای که در کنار این ویژگیهای مثبت، این افراد باید ویژگیهای منفی مانند جاه طلبی و ... را داشته باشند؛ ادامه داد: دشمن بر این نقطه ضعفهای اخلاقی متمرکز شده و با این راه نفوذ، افراد را به مهرههای خود تبدیل میکند.
آيتالله مصباح یزدی افزود: البته در کنار این مسئله، دشمن نیازمند بسترهای اجتماعی نیز است تا مردم به سادگی این افراد و تفکراتشان را به سادگی بپذیرند. در این عرصه دشمن با استفاده از ابزارهای تبلیغی از جمله رسانههای مانند ماهواره و اینترنت، با سیاهنمایی برخی اشتباهات نظام، زیر سؤال بردن نظام با بزرگ کردن اشتباهات دولت و...، مردم را نسبت به نظام بد بین کند.
ایشان با بیان این که از سال 78 تا 88 دشمن در این عرصه به صورت همه جانبه وارد شده و فعالیت کرده است، ادامه داد: متأسفانه ما نسبت به این سمپاشیها و تلاشهای رسانهای آن گونه که باید،توجه نکردیم؛ از این رو خطری بزرگ ما و نظام اسلامی را تهدید کرد.
رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در پایان خاطرنشان ساخت: با مطالعه جریانات تاریخی، میتوان به این نتیجه رسید که کمتر حادثهای در عالم دیده شده است که بیش از 10 سال مقدمه چینی برای آن انجام شده است.
انتهای پیام// 15/ 313