به گزارش خبرگزاری حوزه از کردستان، وی خودشناسی، جامعه شناسی و تهذیب را سه محور اصلی تعالی طلاب برشمرد و گفت این سه مطلب برای یک طلبه بسیار ضروری است.
حجتالاسلام و المسلمین علمالهدی افزود: یک طلبه هیچگاه نباید خود را بینیاز از علمآموزی که زمینه رشد او را فراهم میکنند، بداند دوره «سربازی» طلبه طول زندگی و عمر اوست، اگر چه شاید دورههای آموزشی کوتاه باشد.
وی ادامه داد: یک سفیر با فهم و درک دین و با بیانی روان و شیوا در درجه اول باید هدایتگر خانواده خود باشد و بعد از آن بتواند با زبان مخاطب خود اعم از کودک، جوان و میانسال و... به انتقال مفاهیم ناب اهلبیت(ع) بپردازد، طلبهای که از جهت علمی قوی و خوشبیان است، مورد توجه حضرت امام زمان(عج) میباشد در جامعه شخصیتش بارز است.
این استاد اخلاق حوزه اولین قدم را برای تهذیب اخلاق و مقید بودن به نماز اول وقت، بیان کرد و افزود: طلبهای که خود پای بند به نماز اول وقت نباشد، چگونه میتواند مردم را به این معروف امر نماید؟
وی همچنین بر دوری از گناه در خلوت تاکید نمود و این مطلب را به همراه خوردن غذای طیب در پیدا شدن حال دعا در انسان بسیار مفید و موثر دانست.
حجتالاسلام و المسلمین علمالهدی در پایان با اشاره به ارتباط طلبه با قطب عالم امکان حضرت ولیعصر(عج) گفت: ما از کمترین فرصت برای وصل به این ذخیره الهی باید استفاده کنیم و غروب جمعه بهترین زمان برای عرض توسل به پیشگاه با برکت ایشان است.