پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

جوامع فعلي اگر بخواهند در سعادت، آسايش، قدرت، قوّت، عزت و عدالت، زندگي کنند، بايد اصول و مباني جامعه مهدوي را اصل و مبناي حيات اجتماعي، سياسي و اقتصادي خود قرار دهند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حضرت آیت الله صافی گلپایگانی، در نوشتاری به مناسبت نهم ربیع الاول، سالروز آغاز امامت و ولایت آخرین ذخیره الهی حضرت مهدی(عج)، این روز را سرآغاز تاریخ نوین عصر مهدوی عنوان کردند.

ایشان با اشاره به لزوم ترویج مهدویت ناب، تصریح کردند: مسير حرکتی همه جوامع، به سوي جامعه جهانی مهدوی است و رسيدن بشر به اين جامعه، سنّت الهي و قاعده تخلف‌ناپذير است و معارضه و ممانعت هر کس که بخواهد مانع از تحقّق آن شود، در هم کوبيده خواهد شد.

معظم له یادآور شدند: جوامع فعلي اگر بخواهند در سعادت، آسايش، قدرت، قوّت، عزت و عدالت، زندگي کنند، بايد اصول و مباني جامعه مهدوي را اصل و مبناي حيات اجتماعي، سياسي و اقتصادي خود قرار دهند.

این مرجع تقلید با تاکید بر این که جهان تشنه عدل و مواسات و خسته از ظلم، جنايات و قتل و خونريزي باید خود را براي روز رهايي و روز زيباي مهرباني آماده کند، خاطرنشان کردند: امروز همگان وظيفه داريم که خصوصيات و امتيازات جامعه مهدوي و دولت کريمه الهي را به جهان معرّفي کنیم.

متن نوشتار حضرت آیت الله صافی گلپایگانی با عنوان" سرآغاز تاریخ نوین عصر مهدوی" در پی می آید:

بسم الله الرحمن الرحیم

قال الله تعالي: «وَ ذَکِّرْهُم بِأيّام الله»

روز شريف نهم ربيع المولود از ايام الله بزرگ و مقدس است. اين روز فرخنده و پربرکت، آغاز ظهور ولايت حضرت ولي الله الاعظم امام مبين و حصن حصين بقية الله في الأرضين موعود انبياء مرسلين، خاتم الأوصياء المعصومين، مولانا المنتظر و العدل المشتهر و الإمام الثاني عشر الحجة بن الحسن المهدي ارواح العالمين له الفداء مي‌باشد؛ و در حقيقت، بايد گفت که از امروز و از درون تاريخ هجري، تاريخ نوين عصر مهدوي آغاز مي‌شود.

این روز سر آغازی است برای عصري که جهان در پيش رو دارد و در طول حضور بشر در روي زمين بي سابقه است و ويژگي‌هاي آن در عصر هيچ يک از انبيا و رجال، ظاهر نشده است؛ عصري که در آن زمين پر از عدل و قسط گردد و همه جا امنيّت و آرامش و اطمينان حاکم گردد و ميلياردها بشر در همه جا تحت حکومت واحد و قانون واحد قرار بگيرند و برکات زمين و آسمان ظاهر گردد عصري نمونه است.

عصر مهدوي، يعني نفي تمام ضعف‌ها و فسادها، يعني انتظارِ چنان جامعه واحد جهاني و مدينه فاضله حقيقي که همه ارکان و اعضا و نهادهايش همان‌گونه که طرح آن از طرف شخص رسول اعظم صلّي الله عليه‌ و آله، داده شده، مانند اعضاي بدن انسان واحد، انجام وظيفه مي‌نمايد.

مسير همه جوامع به سوي اين جامعه است و رسيدن بشر به اين جامعه، سنّت الهي و قاعده تخلف‌ناپذير است، هر کس که بخواهد مانع از تحقّق جامعه مهدوي شود معارضه و ممانعت وي در هم کوبيده مي‌شود.

در اينجا تذکر اين نکته مناسب است که تا دنيا به آن عصر و جامعه بزرگ مهدوي نرسيده است، جامعه‌هاي فعلي اگر بخواهند در سعادت، آسايش، قدرت، قوّت، عزت و عدالت، زندگي کنند بايد همان اصول و مباني جامعه مهدوي را اصل و مبناي حيات اجتماعي، سياسي و اقتصادي خود قرار دهند و آن را معيار بدانند و صلاح يا فساد خود را با آن بسنجند.

اکنون با اين ميزان از جوامع کوچک شهري و روستايي، مي‌توان جامعه‌اي را که مهدوي است،‌ شناسايي کرد؛ در هر شهر و روستايي که حق رعايت مي‌شود، از حق حمايت مي‌کنند، به حق عمل مي‌نمايند، اتحاد و برادري به چشم مي‌خورد، تعليم و تربيت صحيح و تقدير از اخيار و دانشمندان در آنجا رايج است، در امانت، خيانت نمي‌کنند و خلاصه، حيات ديني و انساني دارند؛ آن جامعه اگر چه کوچک هم باشد، جامعه مهدوي است.

امروز همگان وظيفه داريم که خصوصيات و امتيازات جامعه مهدوي و دولت کريمه الهي را به جهان معرّفي نماييم که جهان تشنه عدل و مواسات و جهانِ خسته از ظلم و جنايات و قتل و خونريزي خود را براي روز رهايي و روز زيباي مهرباني آماده کند و اميدوار و منتظر وعده الهي براي برپايي حکومت واحد عدالت باشد که «إنّهم يَرَوْنَهُ بَعيداً وَ نَراهُ قَريباً» و «اللهم اجعلنا من أنصاره و أعوانه».

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha