پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

ارتقای جایگاه قرآن در حوزه علمیه، با یک نفر و یک حرکت انجام شدنی نیست و نیاز به حرکت و حمایت همه جانبه دارد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از ساری، مدیر بخش قرآن و عترت معاونت تهذیب حوزه‌‌های علمیه در کارگاه انس با قرآن دومین همایش هم افزایی و دانش افزایی معاونین تهذیب حوزه های علمیه شمال و شمال غرب کشور که در مرکز آموزش رفاهی فرهنگیان ساری برگزار شد، تصریح کرد:نگاه حوزه علمیه به قرآن با یک نفر و یک حرکت انجام شدنی نیست و نیاز به حرکت و حمایت همه جانبه دارد.

حجت‌الاسلام مغنی با اشاره به اینکه مرکز قرآن و عترت حوزه های علمیه از سال 88 افتتاح شد، عنوان کرد: رسالت اصلی مرکز قرآن و عترت، ورود در بحث های ترویجی قرآن و حدیث است.

وی با تاکید بر اینکه معاونان تهذیب حوزه های علمیه از مدیران حوزه های علمیه استان ها مطالبه گری کنند، تاکید کرد: نگاه برخی مدیران به این مساله نگاه فقهی و اصولی است، بسیاری از برنامه های معاونت تهذیب حتی به اطلاع معاونان تهذیب در استان ها نمی رسد.

مدیر بخش قرآن و عترت معاونت تهذیب حوزه های علمیه سراسر کشورافزود: مرکز قرآن و عترت حوزه علمیه، کار خود را بعنوان یک واحد در حوزه علمیه آغاز کرد، بعد از مطالبه گری این واحد به مرکز تبدیل شد و امروز نقش پررنگی در فعالیت های حوزوی دارد.

وی از برگزاری کارگاه های کوتاه مدت تصحیح قرائت نماز به همت مرکز قرآن و عترت حوزه علمیه خبر داد و تصریح کرد: حضور اساتید مرکز قرآن و عترت در مدارس علمیه مناطق مختلف، موج عظیمی را در مطالبه طلاب ایجاد کرده است و طلبه ها خواستار حضور مجدد این اساتید شدند.

حجت الاسلام مغنی همچنین کارگاه های یک روزه فهم روش مند قرآن،علوم و معارف قرآن و حدیث، محفل قرآن و دعا، دعا و مناجات، تربیت معلم قرآن را از دیگر برنامه هایی دانست که از سوی مرکز قرآن و عترت در مدارس علمیه سطح کشور برگزار می شود.

مدیر بخش قرآن و عترت معاونت تهذیب حوزه های علمیه سراسر کشور ابراز داشت: برای هر استانی یک کارشناس قرآن مشخص شده که تمامی فعالیت ها و برنامه های قرآنی استان تحت نظارت وی انجام می گیرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha