یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

آيت الله استادي تأكيد كرد: طلبه بايد با سواد باشد و آنرا جزء تقوا و كمالات اخلاقي خود بداند تا پاسخگوي نياز دنيا باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري حوزه از مشهد، آيت الله استادي در مراسم تلبس تعدادي از طلاب حوزه علميه خراسان در مدرسه علميه عالي نواب،  با اشاره به حدیث «إنَّما بُعِثتُ لاُتَمِّمَ مَكارِمَ الاخلاقِ»، گفت: هدف اصلي زندگي، تربيت افراد مي‌باشد به خصوص كه كسي امت رسول الله (ص) است بايد در اين زمينه توجه بيشتري داشته باشد.

وي بهترين راه را الگوگرفتن از سيره رسول الله (ص) دانست و با بيان اين كه سبگ زندگي را بايد از اين پيامبر گرامي آموخت، ابرازداشت: طلبه بايد همانند رسول الله (ص) در ميان اقشار مختلف جامعه اثر گذار باشد.

آيت الله استادي با اشاره به آیه «لَقَدْ كَانَ لَكُمْ فِي رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ(الاحزاب/21)»، ابرازداشت: ايشان به ترغيب و تشويق كار خوب مي پرداخت و كار زشت را رد مي‌كرد؛ مردم نسبت به برخي كارها بي تفاوتند كه براي توجه به آن بايد از آن پيامبر الگو بگيرند.

وي با اشاره به رشد روز افزون حوزه علميه مشهد و پيشرفت آن در زمينه مختلف به ويژه تربيت اساتيد در سطوح گوناگون، اظهارداشت:‌ اين رشد به واسطه تلاش، برنامه ريزي و پيگيري مسؤولان حوزه علميه خراسان است.

دبير شوراي عالي حوزه هاي علميه در ادامه با بيان اين كه حضور در حوزه‌های علمیه و طلبگی لطف خداست و موازي ندارد، گفت: كاري بهتر از اين در جامعه نيست و بايد هميشه قدردان و شاكر اين نعمت بود.

وي با اشاره به اين كه وقتي طلبه اي ملبس مي شود در واقع محدوديت هاي بيشتري را مي پذيرد، خاطر نشان كرد: طلبه ملبس بايد مراقب رفتارش باشد تا ديگران نسبت به روحانيت بدبين نشوند زيرا مردم به جزئيات كار و عمل يك روحاني حساسيت دارند.

وي با اشاره به حدیثی از امام صادق (ع) كه فرمودند: «ان الحسن من كل احد حسنٌ و انّه منك احسن لمكانك منّا و انّ القبیح من كل احد قبیح و انّه منك اقبح»، ابرازداشت: طلبه بايد در نوع رفتار خود دقت كند زيرا بر اساس اين حديث شريف، به خاطر ارتباطي كه طلبه به عنوان شاگردان مكتب معصومين (ع) دارد، كارهاي  ناپسند او ناپسندتر است.

آيت الله استادي با تأكيد بر اين امر كه بايد تقوا را رعايت كرد، خطاب به طلاب علوم ديني توصيه كرد: هرچيزي كه فرد را از تقوا دور مي كند باید از خود دور كنيم و در واقع بايد نسبت به ابزارهايي كه استفاده مي كنيم، مراقب باشيم.

وي با اشاره به شبهات و شيطنت هاي امروز در دنيا، گفت: طلبه بايد با سواد باشد و آنرا جزو تقوا و كمالات اخلاقي خود بداند تا پاسخگوي نياز دنيا باشد.

دبير شوراي عالي حوزه هاي علميه، تقوا، توكل، توسل، زندگي سالم، جديت در درس و ولايتمداري را از امور مهم در زندگي افراد به ويژه طلاب عنوان و خاطر نشان كرد: افراط و تفريط براي افراد مشكل ايجاد مي‌كند و اگر كسي بخواهد اثرگذا باشد، بايد اعتدال را رعايت كند.

وي با اشاره به رفتار و شخصيت مقام معظم رهبري  به عنوان فردي معتدل در دنياي امروز و عرصه سياست، ابرازداشت: افرادي مانند آيت الله مجتهدي ا ز ديگر نمونه هاي بارز و اثرگذار در جامعه مي‌باشند.

گفتني است؛ در اين مراسم كه همزمان با شب ولادت پيامبر اكرم (صلي الله عليه و آله و سلم) و امام جعفر صادق (عليه السلام) در مدرسه علميه عالي نواب مشهد برگزار شد، 50 تن از طلاب حوزه علميه خراسان به لباس مقدس روحانيت ملبس شدند.

در اين مراسم حجت الاسلام و المسلمين فرجام، مدير اجرائي حوزه علميه خراسان نيز درباره اهميت مسؤوليت امروز طلاب و تبليغ اسلام ناب مطالبي ايراد كرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha