به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، در این نشست که با حضور اعضای بخش ارتباطات و تبلیغات مرکز نور در دانشکده اصول دین آغاز شد، زمینه های همکاری و تعاملات این دو مجموعه تشریح شد.
مدیر بخش ارتباطات و تبلیغات مرکز نور در ابتدا ضمن معرفی مرکز نور و تشریح ربع قرن فعالیت آن اظهارداشت: اشاعه فرهنگ غنی اسلام، تسهیل دستیابی به منابع و متون اصیل دینی و نیز سرعت بخشیدن به امر کاوش و پژوهش در حوزه علوم اسلامی با بهره گیری از فناوری اطلاعات و به کارگیری امکانات رایانه ای برای ارائه معارف حقّه اهل بیت(ع) به جهانیان در شکل و قالب جدید، از اهداف تاسیس مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی می باشد.
غلامرضا رحمانی افزود: طراحی و تولید نرم افزار، مشاوره و اجرای پروژه ها، طراحی و راه اندازی پایگاه های علوم اسلامی و انسانی، تاسیس بانک های اطلاعاتی خودگردان، برگزاری بازدیدهای عمومی و تخصصی، خدمات کافی نت تخصصی نور، اشتراک کتابخانه دیجیتالی نور، عرضه و تبادل دیتا و متن کتاب ها و... از جمله زمینه های همکاری و مشارکت مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی توصیف کرد.
وی با بیان اینکه فعالیت های مرکز نور در دو حوزه فضای مجازی و تولید نرم افزار است، ادامه داد: در حال حاضر 15پایگاه اینترنتی با رویکرد اطلاع رسانی اسلامی و بیش از 200 نرم افزار موجود و قابل عرضه دراین مرکز علمی، پژوهشی و تحقیقاتی تولید و مدیریت می شود.
رحمانی با بیان اینکه مرکز مورد توجه مراکز علمی جهان قرار دارد، ابراز داشت: نرم افزارهای مرکز به زبانهای مختلف دنیا ترجمه در اختیار علاقه مندان به مباحث دینی در سراسر جهان قرار میگیرد.
وی ادامه داد: مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی به عنوان پیشگام در داده پردازی علوم اسلامی درکشور آمادگی همکاری و تعامل خویش را با کلیه سازمان ها و نهادی حوزوی و دانشگاهی علمی، پژوهشی و تحقیقاتی اعلام می دارد.
در ادامه این دیدار معاونت امور دانشجویی و فرهنگی، کارشناس آی تی و مدیر روابط عمومی و امور فرهنگی دانشکده اصول دین به ایراد سخن پرداختند.
انتهای پیام 313/17