شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
کد خبر: 328181
۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۶
خبر گزاری حوزه

معاون تهذیب مدرسه علمیه گرمسار گفت :طلبه اگر مخیّر، بین حضور در مجلسِ علم و مجلسِ عبادت شود، مجلسِ علم را انتخاب خواهد کرد، چون طبق روایات وارده و سیره علما ی اسلام، فضایل و ارزش مجلسِ علم به مراتب از مجلسِ عبادت بیشتر می باشد.

حجت الاسلام علیرضا رضایی، معاون تهذیب مدرسه علمیه گرمسار درجمع طلاب این مدرسه با تاکید بر بیداری بشر از خواب غفلت در این دنیا گفت: انسان برای سِیر الی الله، ابتدا باید از خواب غفلت بیدار شده تا بتواند در مسیر بندگی و عبادت موفق شود.

وی با اشاره به فرصت اندک انسان در سیر الی الله گفت: سالک الی الله از تمام لحظات عُمر در این جهت استفاده کرده و در مسیر صراط مستقیم ثابت قدم می ماند.

حجت الاسلام رضایی با اشاره به اهمیت علم و دانش، خطاب به طلاب گفت: طلبه اگر مخیّر، بین حضور در مجلسِ علم و مجلسِ عبادت شود، مجلسِ علم را انتخاب خواهد کرد، چون طبق روایات وارده،وسیره علما ی اسلام، فضایل و ارزش مجلسِ علم به مراتب از مجلسِ عبادت بیشتر می باشد.

وی افزود: در روایتی وارد شده که ثواب خوابِ عالِم، که هدف آن استراحت برای شرکت در جلسه درس است، از ساعت ها عبادتِ مستحبّی بیشتر می باشد.

معاون تهذیب مدرسه علمیه گرمسار با اشاره به سیرۀ عملی علما در اهمیت به علم و دانش افزود: مرحوم علامه حلّی وقتی به زیارت حضرت امام حسین (ع) مشرف می شد، فرزندش فخرالمحققین به علامه حلی گفت: شما به جهت زیارت که عملی، مستحبی است باید نماز خود را شکسته اقامه کنید. علامه حلّی، فوراً کتابی را از زیر عبایش بیرون آورده و جواب دادند: در طول سفر مستحبی، کاری واجب انجام داده ام و آن نگارش جزوه ای، علمی است.

این استاد حوزه با اشاره به سیره امام خمینی(ره)در این باره گفت: امام خمینی(ره) زمانی که در ترکیه، تبعید بودند کتاب تحریرالوسیله را نوشته که تحولی در فقه پویای شیعه ایجاد کرد.

حجت الاسلام رضایی با اشاره به پدیدۀ مدرک گرایی گفت: طلاب باید ضمن هماهنگ شدن با سیستم جدید آموزشی حوزه، اصلِ علم و دانش را مقدّم بر مدرک گرایی دانسته و از محتوای علمی دروس بیشتر بهره مند گردند.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha