یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
عماد

بروز چنین اقداماتی ناشی از عدم حرکت حوزه در زمینه فقه هنر است، چرا که حوزه در این عرصه ورود نکرده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین سید علی عماد، در افتتاحیه نخستین طرح آموزش عمومی دانشی – مهارتی معاونان پژوهش واحد‌های آموزشی مدیریت‌های استانی، در جمکران با اشاره به ماموریت های حوزه و بایسته‌های عرصه پژوهش، گفت: تفقه در دین، فهم روش‌مند و روزآمد از گزاره‌های دینی و معارف اهل ‌بیت(ع)، عرضه و گسترش معارف ناب بنابر تمایلات جامعه مخاطب که بتوان آموخته‌ها را به آنها عرضه کرد، اقدام در راستای تحقق ارزش‌ها و هنجارهای دینی و... از اصلی ترین ماموریت های حوزه است.

وی درباره ظرفیت‌های حوزه‌های علمیه گفت: تاییدات الهی، پیشینه عمیق علمی، روش‌مندی در بیان مطالب،‌ اخلاص و سخت‌کوشی و بهره‌وری حداکثری از ظرفیت‌های بالقوه حوزه‌های علمیه محسوب می‌شود.

معاون پژوهش حوزه های علمیه، داشتن روحیه تحقیق و پژوهش را در تمام عرصه‌های علمی و آموزشی ضروری خواند و ابراز داشت: در تمام عرصه‌های آموزشی توجه به تحقیق و پژوهش از ضروریات محسوب می‌شود و تحقق ماموریت نخست جز با تحقیق حاصل نمی‌گردد.

حجت الاسلام والمسلمین عماد، جهان کنونی را عرصه جدال اراده‌ها دانسته و تصریح کرد: جهان امروز، عرصه جدال و کشمکش اراده‌ها است و پیروزان این میدان کسانی هستند که اراده‌ای مستند بر مفاهیم پایدار داشته باشند.

وی با اشاره به اهمیت مقوله تحقیق و پژوهش در دنیا، یادآور شد: امروزه وضعیت جهان ما را ناخودآگاه به سمت تحقیق و پژوهش می‌کشاند، چراکه قدرت در جهان مبتنی بر مواردی است که سرآمد آن موارد، تولید دانش است.

این مدیر پژوهشی یادآور شد: انقلاب اسلامی ایران با رهنمودهای امام راحل و رهبر معظم انقلاب فرصتی بي‌بدیل ایجاد کرده که حوزه‌های علمیه بتوانند در زمینه تحقیق و پزوهش اقدامات لازم را انجام دهند.

معاون پژوهش حوزه های علمیه با اشاره به هجمه‌های غرب علیه مقابل اسلام ناب، افزود: عدم حرکت در زمینه تحقیق و پژوهش و استفاده نکردن از فرصت‌های ایجاد شده، سبب می‌شود که غرب و دنیای استکبار، اسلام را مورد حمله قرار داده و مفاهیمی چون قصاص و دیگر احکام دینی را با ایجاد شبهاتی، به چالش بکشند.

وی، تربیت نیروهای کارآمد در حوزه های علمیه را از ضرورت ها برشمرد و تاکید کرد: بیداری اسلامی منطقه، مجموعه‌ای از نیازها را پیش روی حوزه‌ها قرار داده و این سوال پیش می‌آید که آیا نیروی کارآمد لازم در تمام این زمینه‌ها وجود دارد یا نه.

حجت الاسلام والمسلمین عماد با اشاره به اقدام به تصویر کشیدن چهره حضرت ابوالفضل(ع)، علی اکبر(ع) و حضرت قاسم(ع) در فیلم روز رستاخیز، گفت: بروز چنین اقداماتی ناشی از عدم حرکت حوزه در زمینه فقه هنر است، چرا که حوزه در این عرصه ورود نکرده است.

وی همچنین با گلایه از کمبود بودجه و امکانات حوزه‌های علمیه، افزود: تقویت حوزه های علمیه منجر به رشد و تکامل جامعه خواهد شد.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha