پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
آیت‌الله استادی

باید از راحت طلبی در سفر عتبات عالیات پرهیز شود، روحانیون باید زائرین را توجیه کنند که این سفر، یک سفر راحت نیست، بلکه سفری فوق العاده و تأثیرگذار است که باید از تک تک لحظات آن نهایت بهره را برد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، آیت الله استادی، پیش از ظهر امروز در گردهمایی روحانیون کاروان های عتبات عالیات، در مجتمع فرهنگی امام خمینی(ره) قم، به تبیین اهمیت و بایسته های یک سفر زیارتی و وظیفه روحانیون کاروان ها در این سفر پرداخت.

وی با اشاره به فضیلت و جایگاه زیارت عتبات عالیات از نگاه روایات و سفارشات ائمه(ع) در این زمینه، خاطرنشان کرد: این سفر زیارتی نعمت بسیار بزرگی است و روحانیون کاروان ها باید شکر خدای بزرگ را به جای آورند که خادم زائرین عتبات عالیات هستند.

عضو جامعه مدرسین حوزه ادامه داد: شکرگزاری این نعمت به این است که وظیفه ای که در این سفر به عهده روحانیون گذاشته شده است را به خوبی انجام دهند و تمام تلاش خود را برای آشناکردن مردم با فرهنگ و مکتب اهل بیت(ع) به کار گیرند.

وی در ادامه با بیان این که در طول تاریخ، سفر کربلا همواره با دشواری و مشکلاتی همراه بوده است. تاکید کرد: باید از راحت طلبی در سفر عتبات عالیات پرهیز شود، روحانیون باید زائرین را توجیه کنند که این سفر، یک سفر راحت نیست، بلکه سفری فوق العاده و تأثیرگذار است که باید از تک تک لحظات آن نهایت بهره را برد.

امام جمعه قم با اشاره به دیدگاه مردم نسبت به اهل علم، خاطرنشان کرد: روحانیون و طلاب باید مراقب رفتار و گفتار خود باشند و از انجام کارهایی که شأن روحانیت را خدشه دار می کند، پرهیز کنند.

دبیر شورای عالی حوزه های علمیه افزود: در این سفر روحانیون می توانند با رفتار و معاشرت خوب خود، مردم را نسبت به دین و روحانیت علاقه مند کنند و تأثیرات خوبی در جهت افزایش روحیات معنوی آنان بگذارند.

وی، افزایش سطح معلومات و مطالعات روحانیون کاروان ها را خواستار شد و خطاب به آنان گفت: شما باید هر روز سطح معلومات خود را افزایش دهید، چرا که عموم مردم نیز سطح افکار و معلوماتشان بالا رفته است.

آیت الله استادی، سعه صدر را از ملزومات روحانی دانسته و افزود: روحانیون کاروان ها باید سعه صدر زیادی داشته باشند؛ زیرا افرادی که به زیارت می آیند، از لحاظ ایمانی در یک سطح نیستند، لذا برخورد با آنان سعه صدر و تحمل خاصی را می طلبد.

دبیر شورای عالی حوزه های علمیه در پایان استفاده از منابع معتبر و متقن در روضه خوانی را خواستار شد و گفت: طلاب و مبلغین در روضه خوانی از منابع و مقاتل معتبر استفاده کنند.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha