چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024
رحیم پور ازغدی

عضو شورای انقلاب فرهنگی با اشاره به اسناد و مدارک در کتب تاریخی مبنی بر وحدت مستحکم شیعه و اهل‌سنت در طول تاریخ، گفت: نهادینه کردن فرهنگ وحدت در جامعه بزرگترین خدمت به اسلام است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از بندرعباس، حسن رحیم‌پور ازغدی، عضو شورای انقلاب فرهنگی، با حضور در دوره تمهیدی حج ویژه روحانیون اهل‌سنت در بندرعباس ضمن اشاره به تلاش استکبار در انحراف یا نابود کردن بیداری اسلامی خطاب به روحانیون اهل‌سنت، اظهارداشت: متاسفانه امروز  استکبار هر کدام از کشورهایی که در آن بیداری اسلامی شکل گرفت را از راه‌های جنگ مذهبی، قبیله‌ای، حزبی و غیره از مسیر اصلی خود منحرف کرده است.

این استاد دانشگاه با اشاره به اسناد و مدارک در کتب تاریخی مبنی بر وحدت مستحکم شیعه و اهل‌سنت در طول تاریخ افزود: نهادینه کردن فرهنگ وحدت در جامعه بزرگترین خدمت به اسلام است.

وی با اشاره به بدعت‌های وهابیت در اسلام همچون جهاد نکاح، عملیات‌های انتحاری و غیره گفت: آنها معتقدند شیعه مشرک است، اما سئوال این است که آیا در این دنیا فقط شیعیان مشرک هستند؟ چرا کمربندهای انتحاری وهابیت برای اسرائیلی‌ها منفجر نمی‌شود؟ اینجاست که به مزدور بودن وهابیت پی می‌بریم.

رحیم‌پور ازغدی در ادامه سخنان خود، با اشاره به تعریف اقتصاد مقاومتی تشریح کرد: کارشناسان به دو نوع سبک و روش اقتصادی جهت حل مشکلات اقتصادی کشور تقسیم می‌شوند؛ عده‌ای معتقدند که باید فتیله شعارها و آرمان‌های انقلابی پایین کشیده شود به این معنا که دیگر از مردم ستمدیده فلسطین حمایت نکنیم و سکان امورات مملکت را از جمله انرژی هسته‌ای، سیاست‌گذاری وزارت خارجه، تصمیم‌گیری‌های بین‌المللی و غیره به دست استکبار و به شکل حقارت خود را به چند کشور اروپایی نزدیک کنیم تا شاید دلشان برایمان بسوزد و اگر صلاح دیدند مقداری از فشار تحریم‌ها را علیه ما کم کنند.

وی ادامه داد: اما در نقطه مقابل برخی کارشناسان نوع دیگری از راه‌حل مشکلات اقتصادی تحت عنوان «اقتصاد مقاومتی» را معرفی می‌کنند که حل مشکلات اقتصادی کشور را در داخل کشور می‌دانند نه خارج کشور ! این دیدگاه سیاست‌های اقتصادی را جوری تنظیم‌ می‌کند که کمترین وابستگی را به خارج و بیشترین تمرکز را در نیروها و پتانسیل‌های داخل کشور دارد و در عین حال پای آرمان‌های انقلابی و مقاومت اسلامی محکم و استوار ایستاده باقی می‌ماند.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha