عبدالرضا مطاف، رئيس ستاد بارسازي عتبات عاليات بوشهر، در گفتگو با خبرنگار سرویس استانهای خبرگزاری حوزه اظهارداشت: پیرو اقدامات ستاد بازسازی عتبات عالیات و با همکاری امام جمعه استان بوشهر، از ابتدای سال جاری ساخت این ضریح مطهر در دستور کار ستاد بازسازی استان بوشهر قرار گرفته و این ستاد رسما کار خود را آغاز کرد.
وی افزود: ساخت اين ضريح مطهر از افتخارات استان محسوب شده و بهعنوان يادگارمعنوي و نماد ولايتمداري مردم استان بوشهر است.
مطاف، با بیان این مطلب که 20 درصد ابتدایی این پروژه در استان فارس ساخته شده است ، اضافه کرد: ادامه ساخت این ضریح پس از انتقال به بوشهر آغاز شده و هم اکنون بالغ بر 65 درصد پیشرفت فیزیک داشته است.
رئيس ستاد بازسازي عتبات عاليات استان بوشهر، ويژگيهاي اين خيمهگاه را مدنظر قرار دادو با اشاره به اينكه اين خيمه دوقلو در بين ديگر بارگاهها منحصربهفرد است، گفت: در ساخت ضريح خيمهگاه حضرت ابوالفضل(ع) ۶ استاد كار از استانهاي اصفهان و فارس مشاركت دارند كه در آن بين ۲۵۰ تا ۳۰۰ كيلوگرم نقره و ۲ كيلوگرم طلا بهكار برده ميشود.
به گفته وی، براي ساخت اين ضريح مطهر ۲۰ ميليارد ريال اعتبار نياز است كه با مشاركت مردم ولايتمدار ومسئولان بخشي از آن تامين شده است.
مطاف، با بيان اينكه هنگام انتقال ضريح خيمهگاه حضرت ابوالفضل( ع) از استان فارس به بوشهر مردم استقبال شاياني كردند،گفت: در بين مسير که 6 روز به طول انجامید، مردم ولايتمدار، ضمن اهداء ۱۴۰ ميليون تومان كمك نقدي ۷۵۰ گرم طلاهم در اختيار ستاد بازسازي عتبات عاليات قراردادند.
رئيس ستاد بازسازي عتبات عاليات استان بوشهر افزود: ارادت و علاقهمندي مردم به ائمه اطهار عليه السلام علاوه بر اينكه حركتی ضد وهابيت و دشمنستیز است،سبب تقويت بنيه معنوي و مذهبي مردم ميشود؛ همچنین در کنار گارگاه این ضریح، بخش فرهنگی ستاد با انجام اقداماتی در مسیر ترویج اسلام ، به سئوالات شرعی پاسخ میدهد.
وی با بیان اینکه از زمان آغاز ساخت این ضریح مطهر تاکنون بیش از صد هزار نفر از از آن بازدید کرده اند، خاطرنشان ساخت: وجود این کارگاه در بوشهر باعث شده است تا فضای معنوی خوبی در بوشهر حاکم گردد و روزانه افراد زیادی از این کارگاره بازدید نمایند.
مطاف، یادآورشد: در ایام فاطمیه و نوروز نیز درب این گارگاه به روی زائران و میهمانان نورزی باز بوده و علاقه مندان جهت بازدید می توانند به کارگاه مراجعه نمایند.