به گزارش خبرگزاری حوزه از تبریز، جعفر پاشایی، مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی، روز دوشنبه در نشست دبیران کمیتههای همکاریهای ستاد حوزه های علمیه و آموزش و پرورش، در سالن اجتماعات خانه معلم تبریز با اشاره به اهداف تشکیل دفتر همکاری های خاطرنشان کرد: این دو نهاد برای رسیدن به تعامل و اهداف متعالی تعلیم و تربیت با هم همکاری می کنند تا دانش آموزان پویا در تراز جمهوری اسلامی تربیت شوند.
وی، نیازسنجی و آسیب شناسی تربیتی دانش آموزان در حوزه های رسانه، خانواده، جامعه و مدرسه، توجه به آموزش خانواده و توجه جدی به اقامه نماز جماعت را از اهم برنامه ها و سیاست های آموزش و پرورش برشمرد.
پاشایی تصریح کرد: همه مسایلی که به آموزش و پرورش و تربیت کمک می کنند با هدف انسان سازی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی انجام می شود و ملاک و معیار تربیت باید در تراز جمهوری اسلامی باشد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه این امر جز با همکاری با حوزههای علمیه میسر نخواهد شد، تصریح کرد: حوزه های علمیه نقطه آغاز حرکت به سوی قله های رفیع دانش و معرفت هستند، اگر از این عنصر بسیار قوی برای رسیدن به قله معرفت استفاده کنیم، باید در عرصه تعلیم و تربیت آینده سازان نظام اسلامی موفق خواهیم شد.
پاشایی همچنین با اشاره به راهکارهای تعامل هر چه بیشتر حوزه های علمیه و آموزش و پرورش، خاطرنشان کرد: باید به داشته های خود در حوزه تعلیم و تربیت اهمیت دهیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی ادامه داد: باید با زبان دانش آموز با او سخن گفت، اگر راه های غیر از این را برگزینیم، در تعلیم و تربیت جواب نخواهد داد، چرا که دنیا این راه حل را امتحان کرده و به نتیجه نرسیده است.
پاشایی تاکید کرد: تقلید از غرب، ریشه ها و داشته های تعلیم و تربیت اسلامی را می خشکاند، عرصه تعلیم و تربیت، شب روز نمی شناسد و باید در این عرصه تلاش مضاعف انجام دارد.
وی، ضرورت استفاده حداکثری از فرصت و زمان سازی را مورد تاکید قرار داد و عنوان کرد: ما هم از فرصت ها استفاده نمی کنیم هم در معرفی الگوسازی به دانش آموزان موفق نبوده ایم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: ما دانش آموزان را بسیار منع می کنیم اما راه حلی برای آنها نداریم و در این زمینه دست مان خالی است.