حجت الاسلام و المسلمین نظری شاهرودی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با اشاره به این که نکته که سال 92 روزهای پایانی خود را سپری می کند، اما به تعبیر رهبر معظم انقلاب، حماسه اقتصادی محقق نشد، اظهار داشت: حوزه های علمیه می بایست مباحث مربوط به اصول اقتصاد مقاومتی را تبیین کرده تا طلاب و رحانیون آن ها را در عرصه تبلیغ و ترویج اقتصاد مقاومتی بکار گیرند.
وی همچنین از مبلغین خواست در ایام تبلیغی همچون ایام فاطمیه، مردم را بیش از پیش با ضرورت و الزامات اقتصاد مقاومتی آشنا کنند.
مدیر گروه اقتصاد پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در ادامه با تاکید بر این که باید تمام ظرفیت های نظام در عرصه های اقتصادی و غیراقتصادی برای پیاده سازی و عملیاتی شدن اقتصاد مقاومتی به کار گرفته شود، گفت: مراکز علمی و دانشگاهی به ویژه آن ها که آموزش در امور اقتصادی را عهده دار هستند باید قبل از هر چیز ادبیات علمی اقتصاد مقاومتی را تولید کرده و منتشر نمایند.
معاون جامعه و نظام جامعه مدرسین حوزه اضافه کرد: طبعاً در این رابطه نقش محققان و پژوهشگان با تهیه و انتشار رساله ها و مقاله ها و تحقیقات بسیار مهم و کلیدی است.
حجت الاسلام و المسلمین نظری شاهرودی ادامه داد: تولید ادبیات علمی اقتصاد مقاومتی بدان معناست که قبل از هر چیز اقتصاد ایرانی به صورت علمی شناخته شده و چالش های آن تبیین گردیده و بعد از مراکز علمی بخواهیم برای مشکلات و چالش های آن مبتنی بر اصول اقتصاد مقاومتی، راهکار ارایه دهند.
وی تاکید کرد: از آن سو مسئولان و دولتمردان نیز موظف هستند که سیاست های اقتصادی کشور را بر اساس این اصول عملیاتی کنند تا کارها با هماهنگی و شتاب بهتری انجام شده و ما به اهداف مدنظر در اقتصاد مقاومتی دست یابیم و این فرآیند همچنان استمرار داشته باشد.