دکتر امیر سلمانی رحیمی در گفتگو با خبرنگار سرویس استانهای خبرگزاری حوزه با اعلام این خبر و با بیان این مطلب که بیش از یک دهه است که از اول تا یازدهم ذیقعده مصادف با ایام میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) و میلاد حضرت امام علیّ بن موسی الرضا (ع) به نام «دهه کرامت» نامگذاری شده است، اظهارداشت : در این سالها، برنامههای متعددی اعم از فرهنگی، هنری، ورزشی و ... به اجرا در آمده تا شخصیت و جایگاه امام هشتم، بهتر و زیباتر شناسانده شود، البته در این میان، برگزاری همایشها و سمینارهای علمی با گستره بین المللی، ملی و منطقهای از جایگاهی ویژه برخوردار بوده است.
وی با بیان این مطلب که این گونه نشستها به اهتمام نهادهای علمی پژوهشی و با مشارکت جدی پژوهشگران و صاحبان قلم برپا شده و توانسته زوایایی پنهان زندگانی و سیره علمی و عملی حضرت ثامن الحجج (ع) را بنمایاند، گفت: از مهمترین نکات قابل توجه در خصوص این برنامهها، محوریت یکی از موضوعات در هر سال است که در آستان قدس رضوی، در عالیترین سطح به آن میپردازند. شورای عالی فرهنگی و نیز شورای معاونان آستان قدس رضوی هر سال میکوشند با طرح شعاری اساسی، جهت گیریهای فعالیتهای علمی پژوهشی و فرهنگی تبلیغی را تعیین کند.
دبیر همایش سبک زندگی رضوی، پژوهش در محورهای سبک زندگی اسلامی با تأکید بر آموزههای رضوی، عینیت بخشی به اصول و مفاهیم تأکید شده از سوی مقام معظم رهبری در تبیین سبک زندگی رضوی، به روز رسانی پژوهشها و تقویت بنیه علمی محققان، انتقال آموزههای رضوی به آحاد جامعه در موضوع سبک زندگی و تبیین نگاه جامع دین به نیازهای زندگی فردی و اجتماعی را از جمله اهداف این همایش برشمرد.
سلمانی رحیمی ادامه داد: نقش عمل به سبک زندگی رضوی در ایجاد تمدن نوین اسلامی، سبک زندگی رضوی در مقابله با چالشها و پیشگیری از آسیبهای فردی و اجتماعی، سبک زندگی معنوی در آموزههای رضوی و موانع رواج سبک زندگی رضوی، چهار محور مهم این همایش را تشکیل میدهند.
وی،آخرین مهلت ارسال چکیده و اصل مقاله را پایان اردیبهشت ماه سال جاری عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: این همایش در دهه کرامت امسال در محل سالن همایشهای آستان قدس رضوی برگزار خواهد شد.
دبیر همایش سبک زندگی رضوی یادآور شد: علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 2232501-0511 بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی، گروه مطالعات فرهنگی زائر تماس حاصل نمایند.
انتهای پیام 18/313