یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
کد خبر: 329420
۲۳ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۹
خبر گزاری حوزه

همان طور که دولت برای راحتی مردم، به عرصه های کشاورزی و صنعتی توجه دارد، باید به مسئله فرهنگ و ترویج آموزه های دینی در بین جوانان، اهتمام ویژه ای داشته باشد، تا جامعه ای سالم داشته داشتیم.

حجت الاسلام والمسلمین حسینعلی دهقانی، در گفتگو با خبر نگار خبر گزاری حوزه با اشاره به نامگذاری  امسال به نام "اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی"، گفت: اگر بتوانیم همان طور که در عرصه سیاسی پیشرفت داشته ایم، در این دو عرصه مهم نیز به شکوفایی برسیم، جامعه ای پویا خواهیم داشت.

مدیر مدرسه علمیه امام رضا(ع) جعفریه با اشاره به این که فرهنگ و اقتصاد از مهمترین موضوعاتی هستند که درآیات و روایات بر آنها تاکید شده است، یادآور شد: برای داشتن جامعه پویا، باید در عرصه اقتصادی، وابستگی کشور به خارج کمتر شود و از تولید داخلی حمایت بیشتری به عمل آید.

وی تصریح کرد: اگرمشکلات معیشتی مردم برطرف شود، مسلما مسئله فرهنگ هم سر و سامان خواهد گرفت، چرا که براساس روایات، کسی که معاش مناسبی نداشته باشد، دین خوبی هم نخواهد داشت. 

حجت الاسلام والمسلمین دهقانی تاکید کرد: اگر بتوانیم براساس منویات مقام معظم رهبری، برای پیشرفت در عرصه های اقتصاد و فرهنگ تلاش کنیم، به نتایج مورد نظر خواهیم رسید.

این استاد حوزه افزود: حوزویان، نخبگان و جامعه علمی و پژوهشی کشور، رسالت سنگینی برای اجرای مطالبات مقام معظم رهبری بر عهده دارند و باید در این مسیر، همه توان و ظرفیت خود را بکار گیرند.

لزوم دریافت نقشه راه از عالمان دین

حجت الاسلام والمسلمین پوروهاب، مدیر مدرسه علمیه شهید صدوقی 4 قم نیز با تاکید بر لزوم اهتمام ویژه به تحقق مطالبات مقام معظم رهبری، گفت: برای این که جامعه منحرف نشود، باید نقشه راه را از متخصصان دینی دریافت کرد، چرا که عالمان، بهترین امانتداران و حافظان  دین به شمارمی روند .

وی تاکید کرد: همان طور که دولت برای راحتی مردم، به عرصه های کشاورزی و صنعتی توجه دارد، باید به مسئله فرهنگ و ترویج آموزه های دینی در بین جوانان، اهتمام ویژه ای داشته باشد، تا جامعه ای سالم داشته داشتیم. 

 

 

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha