وی در این بازدید از نزدیک در جریان چگونگی جمع اوری و نگاهداری بیش از 40 هزار نسخه خطی در سومین کتابخانه جهان اسلام قرار گرفت.
نسخه قرآنی مربوط به 1300 سال قبل، دستخط منسوب به امام علی علیه السلام، نسخه کهن قرآن با ترجمه فارسی مربوط به قرن 7 ، خط شیخ طوسی، نسخه ای از زبور مربوط به 800 سال قبل و وجود نسخه های نفیس به زبان های مختلف همچون چینی، حبشی، آشوری و... شگفتی آقای بدرالدین را برانگیخته بود به طوری که چندبار حین بازدید، وجود این آثار ارزشمند در کتابخانه مرحوم مرعشی نجفی و بخصوص تلاش های آن مرحوم در گردآوری آثار را تحسین کرد.
وی در ادامه این بازدید با حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمود مرعشی نجفی مدیر کتابخانه و فرزند مرجع فقید دیدار کرد. در این دیدار طرفین بر ضرورت همکاری فرهنگی بین ایران و چین تاکید کردند.
دبیرکل انجمن اسلامی چین گفت: این کتابخانه بسیار تاثیرگذار است و بنیانگذار این کتابخانه، شخصیت بزرگی است که باید زندگینامه اش نوشته شود و ما بخوانیم و از زندگی ایشان درس بگیریم. ما باید از این شخصیت بزرگ یاد بگیریم که چگونه می توان با دستهای خالی، کارهای بزرگ برای تبلیغ اسلام به انجام برسانیم.
آقای بدرالدین در پایان در دفتر یادبود کتابخانه، طی جملاتی کوتاه به زبان چینی نوشت: بسیار خوشحال شدم که از این کتابخانه بازدید کردم و آرزو می کنم که رابطه دوستانه میان مسلمانان ایران و چین روز به روز تقویت شود.