یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
حجت‌‌الاسلام سعیدی

تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) گفت: عده‌ای در باور جایگاه مرجعیت را قبول کرده‌اند، ولی در عمل دچار مشکل شده‌اند؛ کسی که نظر می‌دهد که «مگر مراجع تقلید چند مقلد دارند؟» از نظری فکری یا رفتاری به انحراف رفته ‌است.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین سعیدی،‌ در دیدار با جامعه اسلامی مهندسین کشور ارتباط با روحانیت و مرجعیت را در پیشبرد کارهای نظام اسلامی امری ضروری دانست.

وی ارتباط با مرجعیت را ارتباط با حجت خدا معرفی کرد و گفت: بر اساس باور ما،‌ در زمان غیبت حجت خدا،‌ فقها و مراجع عظام تقلید،‌ نواب ولی عصر(عج) هستنتد.  بنابراین، وقتی انسان با منبع پر خیر و برکت که منصوب حضرت امام زمان(عج) است،‌ ارتباط داشته باشد، به آرامش دست می‌یابد.

وی با انتقاد از کسانی که نسبت به این مسئله از نظر فکری و یا در عمل بی توجه هستند، افزود: عده‌ای یا در باور و یا در عمل نسبت به این مسئله مهم دچار مشکل هستند که این مسئله در جهت‌گیری ‌ها و نوشته‌ها و... دیده می‌شود.

وی با بیان این که عده‌ای در باور جایگاه مرجعیت را قبول کرده‌اند، ولی در عمل دچار مشکل شده‌اند،‌افزود: ارتباط با روحانیت و مرجعیت بحث کمی نیست، که با کمیت محاسبه شود. کسی که این گونه نظر می‌دهد که "مگر مراجع تقلید چند مقلد دارند؟" این نشان می‌دهد که افراد از نظری فکری یا رفتاری به انحراف رفته‌اند.

وی خاطرنشان کرد:‌ صحبت کردن درباره مرجعیت، صحبت کردن درباره حجت خداوند است که در زمان غیبت محل مراجعه مردم هستند؛ همه باید بدانند که همراهی و ارتباط با مراجع همراهی ارتباط با حجت خداست.

وی با تأکید بر این که این تفکر اتفاق نامبارکی است و هرکه خشت این تفکر را گذاشته است،‌هیچ‌گاه سود نمی‌برد،‌ ادامه داد: مردم به ویژه مسئولان باید ارتباط با مراجع را ادامه دهند.

وی خاطرنشان ساخت: باید به عنوان کسانی که تبعیت از ولایت داریم،در برابر سخنان مراجع که در غیبت امام معصوم حجت خدا هستند، تسلیم باشیم و مطمئن باشیم که هرکس این سرمایه را گرفت و فهمید،‌ توفیقات به دست می‌آورد.

وی در پایان با تقدیر از فعالیت‌های انجمن اسلامی مهندسان کشور گفت: جامعه مهندسان اگر دنبال مسائل مادی بودند، شغلی بهتر از این را دنبال می‌کردند؛ بنابراین اعضای این انجمن مجموعه‌ای خیرخواه و دلسوز نظام هستند.

انتهای پیام// 15/ 313

 

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha