به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی محامی، در نشستی با خیرین مشهدی جامعة المصطفی در سالن شهیدین، مجتمع آموزش عالی فقه(حجتیه) قم، با اشاره به خلوص نیت مؤسس این مدرسه، گفت: مرحوم آیت الله حجت کوه کمره ای، با مشورتی که با علمای قم آن روز داشتند، به این نتیجه می رسند که از آیت الله العظمی بروجردی دعوت به زعامت مرجعیت شیعه نمایند، با این که به گواه برخی از بزرگان آن زمان، ایشان از نظر علمی از جایگاه برجسته برخوردار بودند.
وی افزود: مرحوم آیت الله حجت، در ساخت این مدرسه دینی از هر پولی استفاده نمی کردند. از این رو، مدرسه حجتیه در مدت زمان طولانی و با اختصاص مبالغ تدریجی احداث گردید تا فضای آن از هرگونه شک و شبهه مالی به دور باشد.
رییس مجتمع آموزش عالی فقه در ادامه با اشاره به فعالیت های این مرکز، ابراز داشت: این مجتمع، مرکزی فقهی در سطوح عالی حوزه یعنی سطح پنج و دکترا است و پذیرای طلاب در حوزه فقه و اصول با موضوعات تخصصی مانند تربیتی، پزشکی، خانواده، سیاسی، اقتصادی و مقارن می باشد.
وی حضور 2هزار طلبه در مجتمع آموزش عالی فقه را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: با رصد کارهای فرهنگی و تبلیغی طلاب غیرایرانی درمی یابیم که چرا و به چه دلیلی این مرکز بزرگ بین المللی اقدام به جذب این تعداد طلبه و دانش پژوه از کشورهای مختلف نموده است.
حجت الاسلام والمسلمین محامی، با اشاره به ثمرات انقلاب اسلامی ایران در عرصه بین الملل، بیان داشت: تأثیرگذاری انقلاب اسلامی ایران بر جریان های اسلامی در کشورهای گوناگون تا به آن اندازه است که بنا به اذعان طلاب غیرایرانی، بسیاری از مردم کشورهایشان، نخست مرید امام خمینی(ره) گشته و در ادامه به تشیع گرویده اند.
وی، برنامه های کلان جامعة المصطفی در عرصه بین الملل را مورد توجه قرار داد و ادامه داد: برای نمونه، نخستین بار در تاریخ افغانستان، پیش نویس قانون اساسی این کشور توسط طلاب المصطفی نوشته شد و مذهب جعفری در قانون اساسی به رسمیت شناخته شده و قانون احوالات شخصی مذهب جعفری در اجرای قوانین این فقه در میان شیعیان به تصویب مجلس افغانستان رسیده است.
نماینده جامعة المصطفی در افغانستان در پایان، با اشاره به فعالیت های رسانه ای طلاب این کشور، تأکید کرد: ارتباط با رسانه ها و احداث ایستگاه های رادیو و تلویزیونی در این کشور از افتخارات دانش آموختگان المصطفی است.