یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
آیت‌الله جوادی

غربی‌هایی که به دنبال رواج همجنس‌گرایی هستند، هیچ تفاوتی بین آنها و قوم لوط وجود ندارد و فقط زمان ‌آنها با هم تفاوت دارد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حضرت آیت‌الله جوادی‌آملی، ظهر امروز در درس تفسیر خود، در مسجد اعظم قم با اشاره به آیات سوره صافات، پیرامون عملکرد پیامبران الهی در خصوص مبارزه با منکرات، گفتند: حضرت لوط‌(ع) یکی از انبیای بزرگ الهی بود که سال‌ها تلاش پیگیر و بی‌وقفه‌ای برای مبارزه با فساد و منکرات در جامعه خویش به عمل آورد.

ایشان افزودند: داستان حضرت لوط‌(ع) در سوره‌های مختلف قرآن از جمله عنکبوت، نمل، حجر و... ذکر شده است که در هر کدام یک نمونه از مصادیق اصول الهی بازتاب داده شده است.

این مرجع تقلید تصریح کردند: مردم قوم لوط ایمان نیاوردند و پیامبرشان نیز هر چه در توان داشت برای هدایت آنها کوشید، اما بسیاری از آنها همان‌گونه که نبوت را انکار می‌کردند، به ایشان نیز ایمان نیاوردند که در این بین همسر ایشان نیز از آن جمله بود.

مفسر برجسته قرآن کریم تصریح کردند: آنها حضرت لوط را از شهر خود بیرون کردند و خداوند نیز به این تبعید اشاره می‌کند و میفرماید، آنها با انسانیت و فطرت و نظام خلقت می‌جنگیدند، زیرا هیچ حیوانی نیز با همجنس خود چنین کاری نمی‌کند و حضرت لوط‌(ع) نیز به آنها می‌فرمودند، این کار شما کاری است که حتی در گذشته نیز سابقه نداشته است، ولی آنها به این سخنان اهمیت نمی‌دادند.

ایشان با اشاره به این که همجنس‌گرایی، عاقبت دور شدن از فطرت و تبعیت از شیطان در مقابل انبیای الهی است، ابراز داشتند: آفتی که امروز غربی‌ها به آن دچار شده‌اند و در این غفلت نیز بسر می‌برند، هیچ حیوانی در تاریخ چنین عملی مرتکب نشده است و آنها که به دنبال رواج همجنس‌گرایی هستند، کاری انجام می‌دهند که آنها را در مقامی پایین‌تر از حیوانات قرار می‌دهد. آن روز مردم قوم لوط پیامبرشان را بیرون کردند و امروز غربی‌ها ما را به خاطر دوری از این کار نهی منکر آنها تحریم می‌کنند! در واقع آنان هیچ تفاوتی با هم نکرده‌اند و فقط زمان ‌آنها با هم تفاوت دارد و به همین دلیل است که عنوان می‌کنیم قرآن به روز است.

ایشان در ادامه با اشاره به روز زن و روز تولد حضرت زهرا‌(س)، گفتند: زنان و بانوان باید قدر خود را بدانند، مقام مادری مقام بسیار بزرگی است که تنها بزرگانی چون حضرت زهرا‌(س) به این جایگاه واقف هستند؛ زیرا تمام کمالات انسانی از زن به نوزاد منتقل می‌شود.

ایشان تصریح کردند: کسانی که از گناهان پرهیز می‌کنند و سالم هستند و به دنبال لقمه حرام نیستند، تمام این فیوضات را به فرزند خود منتقل می‌کنند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha