یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
آیت‌‌الله اراکی

دبیركل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی نقش دو كشور ایران و عربستان در حل مشكلات جهان اسلام را مهم برشمرد و تاكید كرد: اگر این دو كشور بر استراتژی واحدی برای حل مشكلات امت اسلامی توافق كنند، بسیاری از این مشكلات حل وفصل خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه درتهران، آیت الله محسن اراكی در دیدار با "عبدالرحمن غرمان الشهری" سفیر عربستان در تهران، با اشاره به فعالیت های عمرانی عربستان در راستای تسهیل مناسك عبادی حج، گفت: خدمت به حجاج از افضل اعمال است وامید است که با آموزش بیشتر متولیان و خدمت گزاران اماکن مقدسه در زمینه برخورد مناسب با زائران این اماکن ، سطح خدمات افزایش یابد.

وی با اشاره به نقش ایران و عربستان در مقابله با چالش های فراروی جهان اسلام، خاطرنشان كرد: در حل مشكلات كشورهای اسلامی نباید به كشورهای غیر اسلامی وابسته بود و از آنان یاری جست. بلكه ما می توانیم برای حل مسایل مختلف جهان اسلام از جمله مصر، سوریه و ... با یكدیگر همكاری كنیم و سازمان ملل متحد از این همكاری استقبال خواهد كرد.

دبیركل مجمع در ادامه برخی از فعالیتهای این مجمع را تبیین کردو افزود: تشكیل كمیته صلح اسلامی با حضور اندیشمندان و علمای شیعه و سنی از جمله این فعالیت هاست كه می تواند در تقریب دیدگاه ها و مقابله با اختلافات امت اسلامی نقش آفرین باشد.

وی همچنین به پیشنهاد پادشاه عربستان مبنی بر تاسیس مركز گفتگوی ادیان اشاره کرد و گفت: چند سال قبل این پیشنهاد مطرح شد كه ما از آن استقبال می كنیم، چون معتقدیم تاسیس این مركز گامی مهم و اساسی برای پیشبرد اهداف وحدت گرا و تقریبی می باشد و جهان اسلام در برهه كنونی به آن نیازمند است.

همچنین عبدالرحمن غرمان الشهری ضمن ابراز خرسندی از اين ديدار، با بیان این كه آنچه موجب وحدت امت اسلامی است بیشتر از اختلافات آن است، تاكید كرد: ما همه به اصول اساسی اسلام اعتقاد داریم و اختلافات فقهی موجود، جزئی هستند.

وی با تقدیر از نقش وحدت گرای مقام معظم رهبری و مسئولان ایرانی، گفت: مسئولان ایرانی در سطح بالای حكمت هستند و از دیدگاه والایی برخوردارند.

سفیر عربستان در تهران افزود: امت اسلامی دارای ثروت های زیادی در زمینه های مختلف از لحاظ منابع و علوم است كه باید با وحدت كلمه به بهترین شكل مورد بهره برداری قرار گیرد.

وی در ادامه با اشاره به تاسیس مركز گفتگوی ادیان در عربستان، تصریح کرد: عربستان برای همگرایی مسلمانان گام های بسیاری برداشته است كه تاسیس مركز گفتگوی ادیان یكی از این گام هاست؛ و ما در تلاشیم كه مساله تاسیس این مركز پس از رفع موانع به سرانجام رسد.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha