به گزارش خبرگزاری حوزه، حضرت آیتالله جوادیآملی، ظهر امروز در دیدار اعضای ستاد مرکزی هیئت و کانون خادم الرضا(ع) با اشاره به حدیث شریف ثقلین "قال رسول الله (ص: إِنِّي تَارِكٌ فِيكُمُ الثَّقَلَيْنِ كِتَابَ اللَّهِ وَ عِتْرَتِي ..."، گفتند: در آموزه های دینی ما، اهلبیت(ع) هم ردیف و هم سطح با قرآن هستند، به همین دلیل باید دقت بسیاری در حفظ شان اهلبیت(ع) داشته باشیم.
ایشان افزودند: همان طور که رهبر معظم انقلاب نیز فرمودند مردم و بخصوص هیئتیها و مداحان باید با عظمت از اهلبیت(ع) یاد کنند و به هیچ عنوان نباید از این عظمت غافل شویم؛ زیرا اعتقاد داریم که همانگونه که قرآن کلید سعادت است، اهلبیت(ع) نیز در همان مرتبه قرار دارند.
هیئتهای مذهبی کانون تربیت جوانمردان باشند
ایشان با تاکید بر این که هیئتهای مذهبی باید جوانمرد تربیت کنند، ابراز داشتند: اگر خروجی هیئتها مناسب باشد، میتواند جامعه را ایمن کند؛ جامعه جوانمرد جامعهای الهی است که بیشتر سود را خواهد داشت
این مرجع تقلید در بیان تفاوتهای جوان و جوانمرد، گفتند: جوان با افزایش سن، کارآیی خود را از دست میدهد و دیگر ثمر قبلی را نخواهد داشت، ولی یک جوانمرد هرچه سنش بالاتر میرود، ثمرات وجودی او بیشتر ظاهر میشود.
ایشان تصریح کردند: همان گونه که درخت سالها ذخیره غذایی از آب خاک و هوا را در خود ذخیره میکند و ریشههایش را بارورتر میکند، یک جوان نیز باید به مقام جوانمردی برسد تا بتواند مجری احکام الهی باشد و هر روز مردم از برکات وجودی او استفاه کنند.
تاکید بر لزوم تربیت400 هزار جوانمرد
حضرت آیتالله جوادیآملی با بیان این که هیئتهایی چون خادمالرضا(ع) حداقل باید 400 هزار جوانمرد تربیت کنند، افزودند: اگر این تعداد جوانمرد تربیت و در کشور پراکنده شوند، جامعه ما به بهترین وضعیت خواهد رسید.
ایشان یادآور شدند: جوانان همچون تیری هستند که باید به یک کمان متصل شوند تا به هدف برسند، این کمان همان قرآن و اهلبیت(ع)، مرجعیت، روحانیت، معارف دینی و همچنین مربیان راه و طریق است و اگر جوانان به آنها متصل شوند، به هدف خواهند رسید وگرنه به هیچ جا نمیرسند.
توصیه ای کاربردی به جوانان
معظم با ارائه توصیههایی به جوانان در خصوص مسئله ازدواج، گفتند: ازدواج باید در جوانی انجام شود، ولی در کنار آن حتما می بایست لوازمی را نیز رعایت کرد، تا ازدواج ثمر بیشتری داشته باشد.
حضرت آیت الله جوادی آملی، یکی از مهمترین لوازم را سادهزیستی در زندگی دانسته و تاکید کردند: اگر در زندگی سادهزیستی وجود نداشته باشد، دوام نمیآورد، ولی اگر جوانان چند سال اول زندگی را سادهتر زندگی کنند، قطعا در آینده زندگی راحتتری خواهند داشت و میتوانند رشد کرده و فرزندان صالحی به جامعه تحویل دهند.