پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
کد خبر: 330037
۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۵
خبر گزاری حوزه

سبک آموزش علوم انسانی در آموزش و پروش و دانشگاه‌ها سبک درستی نیست، چرا که خمیرمایه اسلامی ندارد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از مشهد، مدیر حوزه علمیه امام رضا (ع) گناباد در نشستی با  هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی این شهرستان، طی سخنانی، اظهارداشت: حوزه علمیه گناباد دارای پیشینه طولانی بوده   و وقف هایی زیادی دارد که از روی اسناد این موقوفات، می توان به تاریخچه آن پی برد.

حجت الاسلام رضا مدنی در ادامه با اشاره به فراز و نشیب های این حوزه، افزود: در زمان اوج خفقان طاغوت، در گناباد درس و بحث به طور کامل تعطیل نشده بوده بلکه طلاب در بیت علمای آن  زمان، به تحصیل می‌پرداختند.

وی ادامه داد: در سال 1347 ساختمان مدرسه علمیه گناباد، از آموزش و پرورش پس گرفته شد و فعالیت رسمی خود را مجدد آغاز کرد.، در آن زمان شورای سرپرستی، مسئولیت حوزه را بر عهده گرفتند و این در حالی است که در آن زمان هیچ مرکز دانشگاهی این شهرستان وجود نداشته است.

مدیر حوزه علمیه امام رضا(ع) گناباد همچنین با تاکید بر لزوم الگوگیری دانشگاه از حوزه، تصریح کرد: سبک آموزش علوم انسانی در آموزش و پروش و دانشگاه ها سبک درستی نیست، چرا که  علوم انسانی خمیرمایه اسلامی ندارد.

حجت الاسلام مدنی، با تاکید بر لزوم ارتباط  میان حوزویان و دانشگاهیان، خاطرنشان کرد: حوزه علمیه گناباد با چشم اندازی که ترسیم کرده، طی یک دوره 6 ساله بنا دارد به قطب علوم انسانی جنوب خراسان تبدیل شود، در این راستا قطعا همکاری با دانشگاهیان بسیار مثمر ثمر خواهد بود.

این استاد حوزه خاطرنشان ساخت: 70 درصد طلاب این مدرسه  دانش آموزان مدارس نمونه و تیزهوشان بوده. و در حال حاضر نیز مقطع سطح 2 حوزه در این مدرسه راه اندازی شده است .

 

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha