یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
حجت‌‌الاسلام قمی

معاون بین الملل دفتر مقام معظم رهبری با بیان اینکه نقش دشمن در عرصه فرهنگی بسیار برجسته است، تصریح کرد: ما نباید از دو سوال طفره برویم؛ کجای ساختار تبلیغی ما اشکال داشته است که دشمن توانایی نفوذ را پیدا کرده است و چکار باید کرد که این مسائل رفع شود.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین قمی عصر امروز در پنجمین جشنواره فرهنگی تبلیغی طوبی با اشاره به این که این جشنواره از ثمرات شجره طیبه جامعه المصطفی العالمیه است، اظهار داشت: این نهاد حوزوی وظیفه تبیین عقلانی معارف اهلبیت(ع) و پاسخگویی به شبهات را در عرصه جهانی برعهده دارد.  

وی با بیان این که برخی مراکز اسلامی منطقه وظیفه ای جز تفرقه اندازی برای خود قائل نیستند، تصریح کرد: برخی دیگر از مراکز نیز در اختیار طاغوت های زمان هستند و جامعه المصطفی العالمیه تنها مرکز اسلامی در منطقه است که معارف اسلام ناب را عرضه می کند. 

معاون بین الملل دفتر مقام معظم رهبری با اشاره به روایتی از امام هادی(ع)، اظهار داشت: اگر افرادی از علما در دوران غیبت نبودند که دعوت به سوی خدا کنند و دنبال جمع کردن مومنین برای خدا بودند و معارف اهلبیت را با برهان و منطق تبیین نمی کردند، بندگان خدا از دام ابلیس و ناصبی ها در امان نبودند و هیچ کسی باقی نمی ماند مگر اینکه از دین خدا منحرف می شد.  

حجت الاسلام والمسلمین قمی با بیان این که اگر طلاب بخواهند رسالت جهانی خود را انجام دهند باید به برخی نکات توجه داشته باشند، ابراز داشت: برخورداری از تفکر پویا در مقابل تفکر ایستا از مهم ترین رسالت طلاب است چرا که امر تبلیغ نیازمند نگاهی پویا است.

وی با اشاره به نوع نگاه تفاوت های تبلیغی اسلام و مسیحیت، اظهار داشت: اگر یک مسیحی هفت نفر را مسیحی کند اجازه تحصیل در بهترین دانشگاه ها و اقامت در بهترین کشورها به وی اعطا می کنند، اما اسلام می گوید اگر برده ای ده نفر را باسواد کند، از بردگی آزاد می شود.

معاون بین الملل دفتر مقام معظم رهبری با تاکید بر این که در اسلام بحث ابلاغ مبین داریم، افوزد: باید کاری کرد که  مخاطب در موقعیت انتخاب قرار گیرد نه اینکه بر اساس تبلیغات بیش از حد وی را در معرضی قرار دهیم که حق انتخاب نداشته باشد.

وی تصریح کرد: بر این اساس گروهی با عنوان القاعده پدید آمده اند و گفتند ارزش هایی را با عنوان اسلام نامگذاری می کنیم و قدرت اجتهاد خود را تعطیل کرده و فهم قرون اول تا سوم را اولویت قرار می دهیم و هرکسی برخلاف این رویکرد باشد، به قتل می رسانیم.    

حجت الاسلام والمسلمین قمی با بیان این که مبلغان لیبرالیسم نو نیز با حمله به افغانستان و عراق تولید مواد مخدر را 40 برابر کردند، افزود: امروز فریاد مسئولان هر دوکشور بلند است که لشکرکشی آن ها نامنی را به این دو کشور ارمغان آورده است در حالی که اسلام هیچ گاه در تبلیغات خود زیر بار جنایت نمی رود. 

وی با تاکید بر این که باید به مسئولیت های خودمان در رسالت جهانی توجه ویژه داشته باشیم، افزود: اگر بخواهیم تقصیرها را بر گردن دیگران بیندازیم و فقط نقش خودمان را بپذیریم، با تفکر اسلامی و تبلیغی فاصله گرفته ایم.

معاون بین الملل دفتر مقام معظم رهبری با بیان اینکه نقش دشمن در عرصه فرهنگی بسیار برجسته است، تصریح کرد: ما نباید از دو سوال طفره برویم؛ کجای ساختار تبلیغی ما اشکال داشته است که دشمن توانایی نفوذ را پیدا کرده است و چکار باید کرد که این مسائل رفع شود.

حجت الاسلام والمسلمین قمی با اشاره به این که اگر تبلیغ مان با مشکل مواجه می شود باید به خود بنگریم، چرا که دشمن در حال تهاجم است و ما باید منافذ تهاجم دشمن را بررسی کنیم، ابراز داشت: امروز باید بدانیم مخاطبان اسلام به چه مسائلی نیازمند هستند؛ 21 درصد مسلمانان در کشورها به زبان عربی صحبت می کنند و ما باید از خود بپرسیم چند درصد کتاب های تبلیغی به زبان هایی است که زبان مسلمانان است.

وی با بیان این که 30 درصد مسلمانان به زبان اروپایی تسلط دارند، گفت: مسیحیت 19 سال تلاش می کند تا انجیل را به زبان یک قوم دومیلیون نفری ترجمه کند در حالی که ما قران را برای چند زبان محدود  ترجمه کرده ایم و باید بپذیریم دچار مشکلاتی در خودمان هستیم.

حجت الاسلام والمسلمین قمی  با بیان اینکه مبلغ موفق با مدارس و دانشگاه های شیعی ارتباط برقرار می کند، اظهار داشت: یکی از دلایلی که موجب شده است جمهوری اسلامی توفیقاتی در عرصه علم و دانش و پژوهش کسب کند، وجود مبلغ نمونه اسلام یعنی مقام معظم رهبری است چرا که ایشان مکررا در خصوص اهتمام به علم آموزی تاکید دارند.

وی با تاکید بر اینکه مسئله تفکر بازخوردی از دیگر رسالت های مبلغان باید باشد، تصریح کرد: گاهی یک سی دی از مجلس خصوصی، یک وهابی را تحریک می کند و کمربند انفجاری به خود می بندد و به همین دلیل باید بازخورد اقدامات خود را بررسی کنیم.   

معاون امور بین الملل دفتر مقام معظم رهبری با تاکید بر لزوم رصد فعالیت های فرهنگی بین المللی، اظهار داشت: باید بازخوردهای این مسئله را بسنجیم و تحریک رقبا و آثار مثبت و منفی آن ها را باید بررسی کرد.

حجت الاسلام والمسلمین قمی  با بیان اینکه فرآیند تبلیغ علیه مکتب اهلبیت(ع) در پاکستان، مالزی، یمن و برخی مناطق دیگر به دلیل بازخورد پیشرفت هایی است که اسلام ناب داشته است، تصریح کرد: دشمنان در بیداری اسلامی نیز موانعی ایجاد می کنند اما شاهد حرکت جهانی و اسلامی هستیم.

وی در پایان با ابراز قدردانی از برگزاری جشنواره طوبی، ابراز امیدواری کرد: این جشنواره در آینده معارف اسلام و اهلبیت را به دنیا معرفی کند و عالم گیر شود.

انتهای پیام/313/33

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha