یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
حجت‌الاسلام شکوری خوی

رییس ستاد احیای امربه معروف و نهی از منکر خوی گفت: همکاری مسئولان و مردم در کاهش آسیب های اجتماعی، لازمه دستیابی به امنیت اخلاقی و فرهنگ دینی است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از ارومیه،حجت الاسلام و المسلمین سیدرضی شکوری در آئین گرامیداشت چهلمین روز درگذشت طلبه شهید علی خلیلی، طی سخنانی با تاکید بر نهادینه شدن امر به معروف و نهی از منکر در جامعه، اظهارداشت: موضوع امر به معروف و نهی از منکر از جمله واجبات مهم الهی است که در آیات و روایات اهل بـیت(ع) و کتب فقهی و اخلاقی بر آن بسیار تأکید شـده است.

*عامل به سفارش اسلام باشیم

امام جمعه خوی با تاکید بر اجرایی کردن این دو فریضه در جامعه، تصریح کرد: امر به معروف و نهی از منکر وظیفه‌ای عمومی است و اختصاص به قشر و یا گروه خاصی ندارد، بلکه همه باید در این زمینه اهتمام داشته باشند.

عضو شورای حوزه علمیه استان آذربایجان غربی، اذعان داشت: در دوران حاکمیت نـظام جمـهوری اسـلامی تنـها مرحلـه ای که بیشـتر مورد توجه و در خواست است صرفا تذکر لسـانی می باشد، نه فراتر از آن!

رییس ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خوی افزود: علل اجرایی نشدن این فریضه کلیدی نیاز به تحلیل و پـژوهـش گـسـترده دارد؛ بی اعتنایی نسبت به اجرایی شدن موضوع امربه معروف و نهی از منکر یکی از این دلایل است چرا که برخی مسئولان امر به معروف و نهی از منکر را یک موضوع فرعی و حاشـیه ای می دانند و جایی در بخشنـامه ها و مـقـررات اداری ندارد.

وی همچنین اضافه کرد: از سویی مردم به دلیل تبلیغ گسترده دشمن آگاهی تحت تاثیر فرهنگ های مبتذل قرار می گیرند که این موضوع در جامعه اسلامی پسندیده نیست و با آموزه های دینی منافات دارد؛‌البته این مسئله از حربه های استکبار در افزایش تضاد اعتقادی و فاصله افکنی مردم با اسلام است.

خلاء فرهنگی، بسترساز صدمه به باورهای جامعه است

امام جمعه خوی خاطرنشان کرد: خلاء در بخش فعالیت های تبلیغی و فرهنگی از دیگر عوامل اجرایی نشدن امربه معروف و نهی از منکر در جامعه است و در برخی موارد به دلیل اعمال سلایق و برداشـت هـای شخصی از تاثیر چندانی برخوردار نمی شود.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha