حجتالاسلام والمسلمین مجتبی فاضل در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با اشاره به لزوم تربیت اساتید مجرب بصورت تخصصی، گفت: فلسفه اصلی تاسیس مدیر موسسه آموزش عالی حوزوی (مرکز تخصصی تربیت مدرس سابق)، تربیت اساتید توانمند و تأمین نیاز حوزه ها و مدارس علمیه شهرستان است.
وی به آغاز پذیرش دوره دهم تربیت مدرس در سه گرایش اشاره کرد و ادامه داد: پذیرش دهمین دوره تخصصی تربیت مدرس در مقطع سطح 3 و در رشتههای مدرسی ادبیات عربی، مدرسی فقه و اصول و مدرسی علوم عقلی، برای سال تحصیلی 94-93، از 10 اردیبهشت ماه آغاز و تا 25 همین ماه ادامه دارد.
شرط سنی وجود ندارد
مدیر موسسه آموزش عالی حوزوی تربیت مدرس، دارا بودن مدرک سطح دو را از مهمترین شرایط پذیرش دانش پژوه اعلام کرد و افزود: طول دوره تحصیل در این مرکز 4 نیمسال تحصیلی و یک سال فرصت تدوین پایاننامه می باشد و در پذیرش دانش پژوهان، محدودیت سنی وجود ندارد.
فرایند ثبت نام
حجت الاسلام والمسلمین فاضل با تشریح فرآیند ثبتنام داوطلبان تحصیل در رشته تخصصی تربیت مدرس، خاطرنشان کرد: ثبتنام داوطلبان، همانند سایر رشته های تخصصی، بصورت متمرکز و از طریق سایت معاونت آموزش حوزههای علمیه، به نشانی اینترنتی http://www.howzeh-qom.ir انجام میشود.
9 خرداد؛ زمان برگزاری آزمون
وی همچنین، زمان برگزاری آزمون را 9 خردادماه اعلام کرد و ابراز داشت: پس از برگزاری آزمون کتبی و موفقیت داوطلبان در مصاحبه، در هر رشته 20 دانشپژوه پذیرش خواهد شد.
مدیر موسسه آموزش عالی حوزوی تربیت مدرس یادآور شد: دانشپژوهان رشته تخصصی تربیت مدرس، همزمان با تحصیل، در عرصه تدریس نیز با کسب مهارت های علمی و آموزشی، توانمندی لازم را کسب می کنند.
حجتالاسلام والمسلمین فاضل در ادامه، با ارائه گزارشی از فعالیت های موسسه آموزش عالی حوزوی تربیت مدرس، گفت: این مرکز متولی تربیت اساتید مجرب برای حوزههای علمیه شهرستانهاست و تاکنون 7 دوره فارغالتحصیل داشته و در حال حاضر نیز دورههای 8 و 9 در حال برگزاری است.
فارغ التحصیلی 250 استاد
وی با اعلام این که تاکنون بیش از 250 دانشآموخته و استاد از این مرکز فارغالتحصیل شدهاند، ابراز داشت: دانشآموختگان سطح سه تربیت مدرس، متکفل امر تدریس دروس سطح یک در حوزههای شهرستانها میباشند؛ البته برخی از آنان نیز با توجه به توانمندی ها، جذب مراکز علمی - آموزشی مستقر در قم همچون جامعةالمصطفی(ص) شده اند.
مدیر موسسه آموزش عالی حوزوی تربیت مدرس همچنین با اشاره به توانمندی بالای فارغ التحصیلان این موسسه، یادآور شد: براساس ارزیابیهای صورت گرفته از حوزهها و مدارس علمیه شهرستانها، دانشآموختگان این مرکز، در بین سایر اساتید، از مهارت های تدریسی بالاتری برخوردارند.
آغاز مطالعات راه اندازی سطح 4
حجت الاسلام والمسلمین فاضل، در پایان از آغاز مراحل مطالعاتی راهاندازی سطح 4 تخصصی تربیت مدرس در گرایشهای مختلف خبر داد و گفت: مراحل مطالعاتی آغاز شده و انشاءالله پس از تدوین طرح و تصویب در شورای گسترش حوزههای علمیه، سطح 4 نیز راهاندازی میشود و فارغالتحصیلان آن، عهدهدار تدریس دروس سطح دو مدارس و حوزههای شهرستانها خواهند شد.
انتهای پیام 3/313