پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
حجت‌‌الاسلام رضایی حلی تهران

حجت‌الاسلام علی‌اکبر رضایی، دبیر چهارمین جشنواره علامه حلی استان تهران در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، نحوه برگزاری جشنواره و اهداف آن را تشریح کرد.

وی با اشاره به این‌که حوزه سابقه بسیار درخشانی در عرصه پژوهش و تبلیغ دارد گفت: لازم است در شرایط جدید برنامه‌ریزی‌ها و سازماندهی‌های بیشتری برای فرهنگ‌سازی در امر پژوهش صورت پذیرد.

دبیر چهارمین جشنواره علامه حلی در رسالت اصلی جشنواره را شامل انتخاب پژوهشگران و مدارس برتر در زمینه پژوهشی و تحقیقاتی دانست و خاطرنشان کرد: مرکز اصلی این جشنواره در قم است، سالانه تاکنون ده استان به طور مرتب به برگزاری این جشنواره مبادرت ورزیدند در جشنوار تهران 860 مقاله به دبیرخانه ارسال شد که از میان آنها شش اثر از حوزه خواهران و شش اثر از حوزه برادران انتخاب گردید.

وی با اشاره به این‌که این جشنواره به طور سالانه برگزار می‌گردد اظهار داشت: از امروز مقدمات تبلیغات جشنواره پنجم شروع می‌شود.

حجت‌الاسلام رضایی اظهار داشت: مقالات دریافتی در سه مرحله مورد ارزیابی قرار می‌گیرد در مرحله اول کسانی که حداقل نمره 75 را کسب کنند به مرحله بعدی راه می‌یابند در مرحله بعدی یا «تفصیلی» یک مقالاتی که دست کم نمره 65 را کسب کنند به مرحله «تفصیلی دو» راه می‌یابند سرانجام مقالاتی که بیشترین نمره را به دست بیاورند به عنوان برگزیده انتخاب خواهند شد.

وی در این باره توضیح داد: نمره 80 تا 85 نفر سوم 85تا 90 دوم و 90 تا 100 نفر اول خواهد شد و از کسانی که نمره آنها کمتر از 80 باشد به ترتیب اولویت تقدیر می‌شوند.

حجت‌الاسلام رضایی ادامه داد: ارزیابی مقالات بر اساس سطوح صورت می‌گیرد و شامل بخش‌های کتاب مقاله و پایان‌نامه است.

وی با اشاره به این‌که آمار دقیقی از نوآوری‌های مقالات و پژوهش‌ها نداریم تاکید کرد: برخی مقالات در انتخاب مسئله نوآوری دارند و برخی در تبیین، لذا نمی‌توان آمار دقیقی از مقالات و پژوهش‌های صورت گرفته ارائه داد.

حجت‌الاسلام رضایی با اشاره به این‌که کیفیت جشنواره امسال مناسب بود تصریح کرد: متاسفانه به دلیل ناهماهنگی‌ها در حوزه خواهران کمیت مقالات کمتر از سال گذشته بود، زیرا در حوزه خواهران چند جشنواره با هم تداخل داشته است.

وی در ادامه از مدیران مدارس خواست با برگزاری دوره‌های روش تحقیق و تامین استادان راهنما طلاب را با روش‌های تحقیق و پژوهش آشنا کنند.

شایان ذکر است، جشنواره علمی علامه حلی ویژه پژوهش‌های طلاب مدارس علمیه سراسر کشور هر ساله برگزار می‌شود که ارکان آن شامل، شورای جشنواره، دبیر جشنواره و شورای علمی است، همچنین معیار آثار برگزیده ارزیابی دبیرخانه مرکزی این جشنواره می‌باشد.

 

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha