این استاد حوزه، بزرگانی چون مرحوم آیت الله العظمی بروجردی را یکی از عالمانی نام برد که در روزهای آخر هفته تذکرات اخلاقی و سبک زندگی را گوشزد میکردند و بسیار بر نحوه تبلیغ و اثرگذاری آن تأکید میکردند.
وی افزود: امام خمینی(ره) با آن همه عظمت علمی، عرفانی نیز در مدرسه فیضیه قم درس اخلاق میگفتند به گونهای که عموم طلاب و مردم در آن شرکت میجستند و خیلیها متأثر شده و اشک میریختند و در واقع هر چه داریم از آن جلسات اخلاقی بزرگان است.
حجت الاسلام و المسلمین محمدتقی محصل، یکی دیگر از علمایی را که درس و تذکرات اخلاقیشان اثرگذار بود، مرحوم آیت الله العظمی بهاءالدینی دانسته و گفت: درسهای اخلاق ایشان بسیار جذاب و نافذ بود.
مدیر مدرسه علمیه امام زمان (عج) با قرائت آیه «اِنَّکَ لَعَلی خُلُقٌ عَظیم» تأکید کرد: این آیه که خطاب به حضرت محمد (ص) می باشد به معنی این است، تمام رفتار و گفتار و حرکات آن حضرت، اخلاق مداری بود.
وی ادامه داد: ایشان چنان خود را به زحمت میانداخت و متخلق به اخلاق الهی بود که خداوند فرمودند، راضی نیستم خودت را این همه به زحمت اندازی.
این استاد حوزه با اشاره به اینکه امام خمینی(ره) الگوی عملی اخلاق بودند، اظهار داشت: وقتی در برهه ای از زمان، بعضی نسبت به برخی از علما، کلام نامناسبی را به کار می بردند، ایشان صریحاً گفتند: کسی که به علما توهین کند، رشته ولایتش گسسته می شود، امام حقیقتاً در قول و عمل، متخلق به اخلاق الهی بودند.