جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024
طط

نشست معاونین مرکز مدیریت حوزه های علمیه با اساتید و مدیران مدارس علمیه استان خوزستان امروز در نمازخانه حوزه علمیه اهواز برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در اهواز، در ابتدای این جلسه حجت الاسلام و المسلمین حاجتی، مدیر حوزه علمیه استان خوزستان، به بیان گزارشی از روند فعالیت های حوزه علمیه خوزستان در سال جدید پرداخت و اظهار داشت: یکی از برنامه های در دست اقدام مدیران مدارس علمیه، انجام فعالیت های مرتبط با جذب داوطلبان ورودی سال تحصیلی ۹۳-۹۴ است.

وی دیگر برنامه های مدیران مدارس علمیه خوزستان را تمرکز بر نحوه برگزاری امتحانات پایانی طلاب عنوان کرد و گفت: هم اکنون دغدغه اصلی مدیران پس از انجام فعالیت های مرتبط با جذب داوطلبان، تمرکز بر امتحانات پایانی طلاب و برگزاری دوره های فشرده درسی در راستای کمک به ارتقاء سطح علمی طلاب است.

مدیر حوزه علمیه استان خوزستان، در ادامه این نشست با اشاره به برنامه های کلان حوزه علمیه خوزستان، اظهار داشت: یکی از برنامه های کلان، ساخت مدارس علمیه در مناطق حساس استان خوزستان است، که این مهم تنها با همکاری مرکز مدیریت حوزه های علمیه امکان پذیر بوده و انتظار داریم مدیریت حوزه های علمیه، حوزه علمیه خوزستان را در این راستا کمک و همیاری کنند.

قابل ذکر است در بخش دیگری از این نشست، که نوبت به بیان انتقادات، پیشنهادات و اعلام نظرات اساتید و مدیران مدارس علمیه خوزستان بود، حجت الاسلام خوشبین، مدیر مدرسه علمیه صاحب الزمان ماهشهر، با اشاره به کمبود استاد اخلاق در حوزه علمیه، گفت: هم اکنون نیاز طلاب استان در زمینه های فرهنگی است که باید در خصوص برنامه های تهذیبی اقدامی مؤثر صورت گیرد.

همچنین حجت الاسلام عبیاوی، از اساتید برجسته حوزه علمیه خوزستان، در ادامه این نشست با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص تغییر متون درسی حوزه و به روز کردن آنها، بیان داشت: حوزه های علمیه همواره در زمره پیش غراولان عرصه اطاعت از منویات مقام معظم رهبری بوده اند، اما چرا هم اکنون پس از گذشت چندین سال از فرمایشان ایشان نسبت به تغییر متون درسی حوزه و به روز کردن آنها، بازخوردی عملی و اصلاحی در آنها مشاهده نمی کنیم.

بر اساس این گزارش، تلاش در راستای ارتقاء روحیه و انگیزه طلبگی طلاب، ایجاد گروه های علمی در حوزه علمیه خوزستان، مشخص کردن چشم انداز و برنامه آینده حوزه و همچنین انتخاب مدیرانی لایق برای مدارس علمیه، بخشی از نظرات و درخواست های حجت الاسلام جزایری از اساتید مطرح حوزه علمیه خوزستان بود.

قابل ذکر است، حجت الاسلام و المسلمین سید عبدالفتاح نواب، مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه های علمیه، در بخش دیگری از این نشست، بهترین راه برای حل مشکلات موجود در حوزه علمیه خوزستان را ایجاد کارگروه هایی متشکل از اساتید حوزه علمیه خوزستان، دانست و اظهار داشت: برای حل مشکلات موجود در استان میبایست مدیریت حوزه علمیه خوزستان این کارگروه را تشکیل و سپس در راستای حل مشکلات و بیان نقطه نظرات و پیشنهادات جلسات مستمری را برگزار کنند.

گفتنی است در پایان این نشست حجت الاسلام والمسلمین عبدالکریم فرحانی، معاون آموزش حوزه های علمیه ، با بیان این که حوزه علمیه خوزستان در سطح خوبی قرار دارد، گفت: حوزه علمیه خوزستان به برکت اقدام ها و فعالیت های مطلوب آيت الله موسوی جزایری، در سطح مطلوبی قرار گرفته و مسیر این حوزه رو به رشد است که باید با تلاش فراوان موقعیت کنونی حوزه علمیه را تا نقطه آرمانی ارتقاء داد.

 

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha