به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین ماندگاری، پیش از ظهر امروز در هشتمین هماندیشی سخنرانان هیئت رزمندگان اسلام، در مدرسه عالی دارالشفاء قم، با اشاره به این که مبلغان در ماه مبارک رمضان باید توشه بسیار خوبی در حوزه محتوا و راهکارهای ارائه مباحث داشته باشند، گفت: رمضان، ماه تربیت است و قطعاً پرداختن به مباحث تربیتی از مهمترین وظایف طلاب و روحانیونی است که صاحب منبر و فرصتهای تبلیغی در این ماه مبارک هستند.
رئیس هیئت امنای موسسه روایت سیره شهدا با بیان این که در حوزه مباحث تربیت دینی میتوان به پنج محور تکیه کرد، ابراز داشت: اولین محور این عرصه، "تربیت روحیه عبودیت و بندگی" است؛ زیرا ماموریت اصلی پیامبران الهی تربیت بندگان صالح بوده است.
حجت الاسلام والمسلمین ماندگاری خاطرنشان کرد: "تربیت روحیه ولایت پذیری"، دومین محور مباحث تربیتی است که در این زمینه باید تلاش بسیار زیادی کرد.
وی با اشاره به این که "تحکیم بنیان خانواده" سومین محور در حوزه ادبیات تربیت دینی است که باید روی این مسئله و عوامل تحکیم خانواده تاکید شود، افزود: چهارمین هدف از اهداف تربیتی در دین اسلام، "تقویت روحیه خدمتگزاری" است؛ زیرا تقویت این روحیه یکی از تفاوتهای بنیادین اسلام با سایر مکاتب است.
رئیس هیئت امنای موسسه روایت سیره شهدا تصریح کرد: دینبازی، کاسبی از طریق دین و توجیه با دین از جمله مهمترین آسیبهایی است که میتوان در حوزه دین به آن اشاره کرد، یعنی دین با همه کارکردهای مثبتی که دارد ممکن است در این سه حوزه مورد سوءاستفاده دیگران واقع شود.
حجت الاسلام والمسلمین ماندگاری خاطرنشان کرد: "تقویت روحیه ایثار و شهادت طلبی و تاکید بر مساله جهاد"، پنجمین محور تربیت اسلامی و مقدمهساز تمدن اسلامی است که باید در منبرها بر روی آن توجه ویژه ای صورت گیرد.
این کارشناس مذهبی با اشاره به الزامات تبلیغی، یادآور شد: از جمله نکات مهمی که باید در تبلیغ رعایت شود، بیان چیستی، چرایی، و راهکارهای رسیدن به مفهوم است، البته در ابتدا باید به چرایی بحث اشاره کرد.
رئیس هیئت امنای موسسه روایت سیره شهداء در پایان به ابزارهای شیطان برای رسوخ در بین مردم اشاره کرد و گفت: باید این شیوهها درست تربیت دینی استخراج و برای مردم به طور مکرر بیان شود تا آسیبهایی که در حوزه جامعه دینی به چشم میخورد، به حداقل برسد.