دبیر منطقه یک ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش کشور در گفتگو با خبرنگار سرویس استانهای خبرگزاری حوزه ، با تشریح برنامه های این ستاد،اظهارداشت: از زمانی که این ستاد به صورت مرکزی در کشور و منطقه ای در استانها تشکیل شده، شاهد تحول خوبی در آموزش و پرورش و مخصوصا مباحث دینی و اعتقادی بوده ایم.
خانم زکی پور، با اشاره به برخی از فعالیت های ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش استان گیلان، اظهارداشت: از زمان تشکیل این ستاد در استان اقدامات موثری در راستای اهداف ستاد شکل گرفته که از مهم ترین آن می توان به برگزاری کارگاهها و نشست های تخصصی اشاره کرد.
وی، برگزاری حجاب و عفاف،عرفان های نوظهور و مهدویت را از جمله مباحث و موضوعات این کارگاهها عنوان و ادامه داد: با توجه به رویکرد ستاد همکاریها در زمینه فضای مجازی در این عرصه نیز اقداماتی در استان برگزار و ضرورت این مهم و تلاش های دشمنان در این بخش در قالب کارگاهی تبیین و بررسی گردید.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان گیلان، ادامه داد: البته با توجه به اینکه بحث فضای مجازی از ضرورت های مهم دانش آموزان و فرهنگیان است لذا مصمم هستیم تا همایشی را با گستره استانی در این زمینه برگزار نماییم که هم اکنون فراخون مقاله این همایش در حال تدوین است .
وی تصریح کرد: عنوان این همایش" فضای مجازی، تهدید ها و فرصت ها" در نظر گرفته شده و بنا داریم تا در یک پروسه زمانی به بررسی و تبیین این مهم به صورت ریشه ای پرداخته و کار ماندگاری به یادگار بگذاریم.
زکی پور، خاطرنشان ساخت: در سطح همکاران نیز به صورت اختصاصی برنامه های مختلفی را اجرا کرده ایم که برگزاری برنامه های دانش افزایی با حضور اساتید حوزوی از جمله آن است.
وی ادامه داد: هم چنین در مناسبت ها و ایام خاص ملی و مذهبی نیز مبلغانی از حوزه در مدارس حضور یافته و به به ترویج احکام دینی پرداخته اند؛ البته در استان بالغ بر 43 مدرسه امین داریم که در این مدارس روحانیون حضوری بسیار پررنگ دارند.
دبیر منطقه یک ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش کشور در بخش دیگری از سخنان خود، استانهای قم ، تهران و دیگر شهرستانهای این استان،مرکزی، البرز ، قزوین و گیلان و مازندارن را استانهای تحت پوشش این منطقه اعلام و خاطرنشان ساخت: در دیگر استانهای این منطقه نیز برنامه هایی در راستای اهداف ستاد برگزار می گردد.
وی، هم چنین با اشاره به تجربیات ارزشمند همایش فضای مجازی که در قم برگزار شد، ابرازداشت: با توجه به اینکه برای اولین بار بود که در سطح وسیع و با حضور حوزه و آموزش و پرورش به عنوان دو نهاد تربیتی مهم ، به این مبحث پرداخته شد، لذا گام های خوبی برداشته شد و مقاله هایی که ارائه گردید در افزایش اطلاعات مستمعین بسیار موثر بود.
مسئول ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش استان گیلان، با تاکید بر حضور فعال روحانیون در آموزش و پرورش ابراز داشت: ورود به عرصه های دینی و مباحثی که دشمن از آن طریق قصد ضربه به جوانان را دارد نیازمند افراد توانمند و متعهد است که خوشبختانه روحانیون علاوه بر توانمندی علمی دارای مقبولیت عام نیز بوده و ورود آنها در این مسیر بسیار موثر است، در این بین وضعیت آموزش و پرورش بسیار حساس بوده و از آنجا که دانش آموزان آینده سازان فردا هستند، باید در این زمینه از ظرفیت کارشناسان دینی بیشتر بهره ببریم.
انتهای پیام 18/313