یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
کد خبر: 332139
۱ تیر ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۴
حجت‌الاسلام قرائتی

رئیس ستاد اقامه نماز گفت: بنده برای مسئله راه و ساختمان 500 آیه تفسیری گردآوری کردم که به حالات مختلف ساختمان و ویژگی‌های یک ساختمان از نظر اسلام می‌پردازد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی، پیش از ظهر امروز در همایش مبلغان عرصه کودک و نوجوان، در مرکز همایش های دفتر تبلیغات اسلامی در قم، با اشاره به این که یکی از مهمترین مشکلاتی که در عرصه تبلیغی وجود دارد، خلا مباحث قرآنی است، ابراز داشت: در گذشته توجه کمتری به حوزه قرآن می‌شد، اما امروز سه درس تفسیر در حوزه، به 200 درس تفسیر ارتقا یافته است که البته این میزان هم باید افزایش پیدا کند؛ زیرا هنوز تعدادی تفسیر از اصول فقه کمتر است.

 وی با تاکید بر این که منبری که با قرآن آمیخته باشد، بسیار پرمحتوا و کاربردی و جذاب است، تصریح کرد: باید تمام منبرها باید قرآنی باشد و دیگر مبحث در کنار قرآن مطرح شود.

رئیس ستاد اقامه نماز با بیان این که یکی از مهمترین دغدغه‌هایی که در عرصه تبلیغ وجود دارد، کم توجهی به عرصه تفسیر است، افزود: باید برای همه وزارتخانه‌ها یک کتاب تفسیر نوشته شود، به عنوان مثال بنده برای مسئله راه و ساختمان 500 آیه تفسیری گردآوری کردم که به حالات مختلف ساختمان و ویژگی‌های یک ساختمان از نظر اسلام می‌پردازد که تاکنون کمتر به آن توجه شده است.

حجت الاسلام والمسلمین قرائتی یادآور شد: در حوزه مباحث اقتصادی، سیاسی، حقوقی، امنیتی، خانواده و پزشکی نیز آیات بسیار زیادی وجود دارد و همه آنها باید دسته‌بندی و ارائه شود. به عنوان مثال 2 هزار و 700 آیه در مورد حقوق و آیات بسیاری زیادی در حوزه پزشکی و خواص نیروها که باید از آنها به خوبی استفاده کرد، وجود دارد.

 این مفسر قرآن خاطرنشان کرد: امروز درها برای حضور مفسران در دانشگاه‌ها باز است، اما متاسفانه تولیدات زیادی در این عرصه انجام نشده است و باید جدی‌تر دنبال شود.

وی یادآور شد: طلابی که دوران سطح را به پایان رسانده‌اند، اگر نمی‌خواهند مجتهد یا مرجع شوند باید به سراغ تفسیر بروند تا بتوانند مبلغ خوبی باشند.

رئیس ستاد اقامه نماز با تاکید بر این که قرآن معدنی تمام نشدنی از معارف علمی است که باید برای کشف آنها تلاش کرد، گفت: معارف دین را باید به شیوه قرآنی بیان کرد و این مسئله می بایست در همه حوزه‌های تربیتی و حتی پزشکی و امور اجرایی مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به این که اگر در آیات قرآن دقت کنیم می‌توانیم به منشاء بسیاری از نعمات برسیم، خطاب به طلاب و مبلغین گفت: باید از اوقات خود در حوزه استفاده کنیم؛ هجرت یکی از وظایف ما طلاب است از ایام تعطیلی نیز باید برای تبلیغ و تحقیق استفاده کنیم، البته تحقیقی که هم واجب باشد و هم نیاز روز؛ زیرا امروزه بسیاری از تحقیقات پژوهشکده ‌های ما نه واجب است و نه مستحب و نه نیاز روز را تامین می‌کند.

وی تاکید کرد: مبلغان باید در کنار تبلیغ، هر روز بر علم خود بیفزایند و حداقل یک دور تفسیر را بگذرانند تا بتوانند با قرآن و به صورت کاملا علمی به سوالات مردم پاسخ دهند.

حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی در پایان بر لزوم انس بیش از پیش طلاب با قرآن تاکید کرد و یادآور شد: کسانی که خود را از قرآن محروم کنند، هیچ بهره و ثمره‌ای از تلاششان نمی‌برند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha